johnny_narciarz Napisano 7 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2013 (edytowane) Obserwuję biegi narciarskie i nie mogę wyjść z podziwu!Zazwyczaj sezon zaczynała od dalekich miejsc,ale w tym sezonie rozpoczęła jakby astmy dostała! :applause: Oby tak było w Soczi! Taka "słitfocia" z fejsa: Na takim forum narciarskim wypadałoby wspomnieć o Justynce czy naszych skoczkach,choć wiem,że wszystkich tutaj najbardziej interesuję narciarstwo alpejskie... :wink: Nie wspomnę,że na takiej stronce,w dziale sport,powinien być choćby krótki artykuł na ten temat! Normalnie czerwona kartka JC!!! :wink: Edytowane 7 Grudzień 2013 przez johnny_narciarz zjadłem "a" :) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2013 Maciej, gdzie oglądasz zmagania Justyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 7 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2013 Maciej, gdzie oglądasz zmagania Justyny? Na TVP. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2013 Na TVP. Kurde, chyba nie mam TVP, albo jestem słabo zorientowany:rolleyes:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 7 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2013 Kurde, chyba nie mam TVP, albo jestem słabo zorientowany:rolleyes:: Transmisja zaczynała się o 9.45,tylko nie pamiętam czy na "1" czy na "2". To nie było tego w Eurosporcie albo innym sportowym programie? : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 7 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2013 Podziwiam upór i wytrwałość tej dziewczyny. Ale oglądanie Jej zazwyczaj kosztuje mnie zbyt dużo zdrowia. Chciałoby się żeby zawsze wygrywała. Już wolę przeczytać,że przegrała, (np.)niż patrzeć jak taki wielki wysiłek idzie na marne. Nooooo! Kiedy zaś wygrywa to dusza się raduje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 7 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2013 Ale oglądanie Jej zazwyczaj kosztuje mnie zbyt dużo zdrowia. Mam tak samo! :wink: Ale skoro Ona ma tyle siły w sobie,to ja nie mogę wymięknąć przed ekranem... :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2013 Transmisja zaczynała się o 9.45,tylko nie pamiętam czy na "1" czy na "2". To nie było tego w Eurosporcie albo innym sportowym programie? : Nie wiem, mnie nie było, pracowałem, mnie nie stać żeby mieć wolną sobotę, zresztą niedzielę też jutro też pracuję:frown:: Myślałem że teraz gdzieś leci, to bym sobie popatrzył 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 7 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2013 Nie wiem, mnie nie było, pracowałem, mnie nie stać żeby mieć wolną sobotę, zresztą niedzielę też jutro też pracuję:frown:: Sławek,nie narzekaj!W dzisiejszych czasach praca jest przywilejem a nie przykrym obowiązkiem.Nawet jak nie lubimy swojego zajęcia... Wierz mi,że ja Ci zazdroszczę nawału pracy i chętnie bym się zamienił z Tobą miejscami! :cheerful: Nie jestem kolejnym pasożytem,który oczekuję,że najlepiej za nic dadzą mu więcej kaski.Albo kolejnym wierzącym w Lotto... :wink: Ciągle jestem optymistą (być może niepoprawnym) wierzącym,że uczciwą pracą można się dorobić... :redface: PS.Staram się nie czytać wiadomości na temat polityki... :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 7 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2013 Justynka: "Czwarty bieg sezonu i trzecie zwycięstwo - to się rozszalałam. Co mogę Wam napisać? Bardzo trudny bieg, Kalla zmusiła mnie do wielkiego wysiłku na tej niezwykle trudnej trasie. Góra, doł, zakręt - i tak w kółko, nie było gdzie odpocząć. Wymęczyłam się, widać że nie jestem jeszcze w maksymalnej formie. Między 4 a 7 km miałam duży kryzys. To że go przetrwałam było dziś największym zwycięstwem - trochę pomogła Heidi Weng, która pojawiła się przede mną. Dziękuję za kibicowanie! Do zobaczenia w Davos! " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 13 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2013 Justyna zasuwa... nie tylko na treningach i zawodach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 4 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2014 Kolejna "słitfocia" z profilu Justyny. Jeśli się nie mylę,jutro Justyna wystartuję w amatorskim biegu na Alpe Cermis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 4 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2014 Lubie Justynke za pracowitość i jestem jej SPONSOREM i będę jeszcze przez wiele lat..............................splacam Hipotekę we franku CHF w POLBANKU.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi