Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Nasza Justynka

Rekomendowane odpowiedzi

Obserwuję biegi narciarskie i nie mogę wyjść z podziwu!Zazwyczaj sezon zaczynała od dalekich miejsc,ale w tym sezonie rozpoczęła jakby astmy dostała! :applause: Oby tak było w Soczi!

Taka "słitfocia" z fejsa:

1471989_676845205693172_338553012_n.jpg

Na takim forum narciarskim wypadałoby wspomnieć o Justynce czy naszych skoczkach,choć wiem,że wszystkich tutaj najbardziej interesuję narciarstwo alpejskie... :wink:

Nie wspomnę,że na takiej stronce,w dziale sport,powinien być choćby krótki artykuł na ten temat!

Normalnie czerwona kartka JC!!! :wink:

Edytowane przez johnny_narciarz
zjadłem "a" :)
  • Like 4

Podziwiam upór i wytrwałość tej dziewczyny.

Ale oglądanie Jej zazwyczaj kosztuje mnie zbyt dużo zdrowia.

Chciałoby się żeby zawsze wygrywała.

Już wolę przeczytać,że przegrała, (np.)niż patrzeć jak taki wielki wysiłek idzie na marne.

Nooooo! Kiedy zaś wygrywa to dusza się raduje.

• Like 1

Transmisja zaczynała się o 9.45,tylko nie pamiętam czy na "1" czy na "2".

To nie było tego w Eurosporcie albo innym sportowym programie? :confused::

Nie wiem, mnie nie było, pracowałem, mnie nie stać żeby mieć wolną sobotę, zresztą niedzielę też jutro też pracuję:frown::

Myślałem że teraz gdzieś leci, to bym sobie popatrzył

• Like 1

Nie wiem, mnie nie było, pracowałem, mnie nie stać żeby mieć wolną sobotę, zresztą niedzielę też jutro też pracuję:frown::

Sławek,nie narzekaj!W dzisiejszych czasach praca jest przywilejem a nie przykrym obowiązkiem.Nawet jak nie lubimy swojego zajęcia...

Wierz mi,że ja Ci zazdroszczę nawału pracy i chętnie bym się zamienił z Tobą miejscami! :cheerful:

Nie jestem kolejnym pasożytem,który oczekuję,że najlepiej za nic dadzą mu więcej kaski.Albo kolejnym wierzącym w Lotto... :wink:

Ciągle jestem optymistą (być może niepoprawnym) wierzącym,że uczciwą pracą można się dorobić... :redface:

PS.Staram się nie czytać wiadomości na temat polityki... :eek:

Justynka:

"Czwarty bieg sezonu i trzecie zwycięstwo - to się rozszalałam. Co mogę Wam napisać? Bardzo trudny bieg, Kalla zmusiła mnie do wielkiego wysiłku na tej niezwykle trudnej trasie. Góra, doł, zakręt - i tak w kółko, nie było gdzie odpocząć. Wymęczyłam się, widać że nie jestem jeszcze w maksymalnej formie. Między 4 a 7 km miałam duży kryzys. To że go przetrwałam było dziś największym zwycięstwem - trochę pomogła Heidi Weng, która pojawiła się przede mną. Dziękuję za kibicowanie! Do zobaczenia w Davos! "

:)

• 3 weeks later...