quba0 Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Cześć,tak jak w tytule tematu, na sprzedaż mam narty slalomowe Dynamic VR 27 o długości 165 cm.W komplecie z nartami są wiązania Atomic Neox 412 ze skalą do 12.Zdjęcie na samym dole tematu.Więcej zdjęć: https://plus.google.com/103116147093565819476/posts/TK6MWdjCprgDane techniczne nart:- promień 11,5 m- taliowanie 124,1/65/103,5 mm- wykorzystane technologie: Hyper Carbon, Momentum Technology, Air Channel Titanium- wyprodukowane w Austrii, zaprojektowane we FrancjiNarty mało używane (kilka wyjazdów po 6 dni), ponieważ jeździłem na zmianę na gigantkach. Bez znacznych ubytków, tylko powierzchowne znaki użytkowania.Ważę 55 kg, narty nie są "klapnięte", dobrze sprężynują i jeszcze długo posłużą.Na Allegro cena takich nart to około 400 PLN, więc ja wystawiając je na razie tylko na Skionline.pl proponuję cenę 300 PLN.Odbiór osobisty w Sopocie lub wysyłka.Kontakt:- tel. 791 859 666- [email protected]Zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Czy dobre widzę, że są zakupione w wypożyczalni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 9 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 mysiauek, masz na myśli rodzaj wiązania? Kupowałem je od prywatnego użytkownika na Skiforum. Nie wspominał on o tym, że narty były z wypożyczalni, więc ciężko jest mi odpowiedzieć na to pytanie. Mogę jedynie potwierdzić, że to wiązanie ma możliwość "szybkiej" regulacji, ale czy to jest wyznacznikiem tego czy narty są z wypożyczalni? Nie mam pojęcia. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 Kuba, chodzi mi o kod kreskowy na wiązaniu używany w wypożyczalniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 9 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 Rozumiem, tego nie wiedziałem. Niemniej jednak narty są w stanie dobrym, chętnych zapraszam do oględzin. Mogę również na życzenie porobić dokładniejsze zdjęcia - proszę tylko o informację co mam sfotografować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 12 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2013 UP. Może ktoś chce ponegocjować cenę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 18 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2013 Narty sprzedane, drożej niż dla forumowiczów, także zainteresowani mogą tylko żałować Na sprzedaż dalej mam jeszcze fajną kurtkę, zapraszam: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/18205-Kurtk%C4%99-The-North-Face-Triclimate-(3w1)-nowa-z-metkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi