wnusiu Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Witam Planuje jechać od 13.02.14 - 16.02.14. Interesują mnie ośrodki w takich krajach jak Czechy, Polska, Słowacja. Ze względu na panujące warunki w polsce zbytnio nie ma w czym wybierać. Jestem narciarzem średnio zaawansowanym zależy mi na tym aby ośrodek miał kilka tras, czyli z Polskich najlepiej wygląda Czarna góra. Spindleruv mlyn z czech a słowacja chopok, tatrzańska łomnica, co sądzicie o tych i czy macie jakieś inne propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 28 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2015 (edytowane) Jestem na rodzinnej imprie, dlatego przez tapatalk, Pilsko warunki trudne, gęsta mgła, miejscami trawa i 5 cm świeżego śniegu ale i tak przednia jazda bo stok dla nas. Cóż, zostaje Goryczkowa za dwa tygodnie, mój brat się już szykuje na piwkowanie z wami. Ciekawy jest tylko czy kolezanki bez bielizny pod kurtką będą. Edytowane 28 Marzec 2015 przez Góral spod Skrzycznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 28 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2015 Góralu Ty już piwkujesz chyba od rana :biggrin::stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi