Roobs Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2014 Do sprzedania nowe Łańcuchy śniegowe do auta z ekspresowym ( 60 s koło) i łatwym montażu. Opis i film na aukcji http://allegro.pl/show_item.php?item=4944389257 Proszę nie sugerować się ceną, podać swoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2014 No Roobs, z górnej półki ten towar! Praktycznie na wszystkie rozmiary kół pasują. Jak sobie pomyślę, że musiałbym kupić 2 komplety, to szczena mi opada! Mam nadzieję, że nigdy mi nie będą potrzebne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 31 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2014 Ty masz co najmniej dwa auta a ja tylko jeden komplet tych " łańcuszków" ...obym nie potrzebował tylu aut do jeżdżenia w zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi