Bogdan B-13 Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Literówka W trzech postach po kolei? Dziwne. A pro po, Tobie też się przydarzyła. p.s. mojego nazwiska nie odmienia się Rygula Marku! Raczej "rzadko" niż "żadko". Też literówka? P.S. Daj znać co ze skipasami, też chcielibyśmy oszczędzić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majk99 Napisano 16 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2015 W trzech postach po kolei? Dziwne. Rygula Marku! Raczej "rzadko" niż "żadko". Też literówka? P.S. Daj znać co ze skipasami, też chcielibyśmy oszczędzić! Nie wiem dlaczego wyskoczyło na 3 posty Literówka bo Ryguła nie Rygula Matematyka zawsze była moją mocniejszą stroną niż ortografia . Ok, jeśli się uda. Właśnie tylko o to mi chodzi, a przecież są vouchery także na skipassy, także dziwi mnie ta kpina ze strony innych forumowiczów. Rozmawiałem kiedyś z jedną osobą, miała vouchery na skipassy właśnie do st.Anton od Audi. Jak wiemy ta marka mocno sponsoruje sporty zimowe także mocno promuje się w st.Anton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 16 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2015 Ok, jeśli się uda. Właśnie tylko o przecież są vouchery także na skipassy, także dziwi mnie ta kpina ze strony innych forumowiczów. Dokładnie. Nieraz pojawiały się tutaj oferty voucherów na Stubai itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi