Gość Napisano 5 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2015 Większość zna Chopok ale ja chcę go pokazać z innej strony... to nie Zahradki, Prehiba, Lukova czy Grand... a zresztą zobaczcie sami! PIEKNIE... dlatego go tak lubię! jest co robić! :biggrin: POZDRAWIAM!PS. pewnie część z Was to widziała... no to obudźcie wspomnienia! FOTO z 5.02.2015r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 5 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2015 (edytowane) Właśnie pierwsze co pomyślałem,będąc tam,że są spore możliwości jazdy poza trasą.... : Ech,pięknie! :cheerful: Tylko ten ostatni wypadek nieco otrzeźwił... :sorrow: Edytowane 5 Luty 2015 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2015 Właśnie pierwsze co pomyślałem,będąc tam,że są spore możliwości jazdy poza trasą.... : Ech,pięknie! :cheerful: Tylko ten ostatni wypadek nieco otrzeźwił... :sorrow: Ten teren (ze zdjęć) jest całkowicie bezpieczny... zagrożenie jest tylko na północnych żlebach a tu to taka zabawa freeridowa :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2015 Chopok ale inaczej... cz.2Wielu jeżdżących na Chopku "z mapkami w ręku" pyta gdzie ta czarna 3 na północy... No fakt że sam ją znalazłem po roku jeżdżenia. Jak już kiedyś pisałem do trasa freeridowa nie ratrakowana choć na mapce zaznaczona jako normalna. Wjazd na nią w prawo od stacji kolei 4 osobowej Otupne - LukowaII wyjazd na wypłaszczeniu Majstrivskiej tam gdzie kończy się orczyk z Otupne.Sami popatrzcie jak to wygląda: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2015 aaa i jeszcze do postu powyżej: trasa nie należy do łatwych! wręcz przeciwnie! Fotka od Granda (trasę zaznaczyłem czerwoną linią) na północy najostrzejsza, często muldy, szczególnie w dolnym odcinku gdzie mamy silne przewężenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 9 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2015 aaa i jeszcze do postu powyżej: trasa nie należy do łatwych! wręcz przeciwnie! Na mapkach tras z przed kilku lat obok trasy był taki znaczek... na północy najostrzejsza, często muldy, szczególnie w dolnym odcinku gdzie mamy silne przewężenie! I tak lepsze warunki niż rok temu! Co prawda chyba jest trochę mniej śniegu, za to jest "ubita" przez narciarzy.Na samym dole tej trasy jest bardzo łagodnie i ładnie. Jak widać na zdjęciach, dolny odcinek jest położony w lesie. Na tym silnym przewężeniu nie jeden się wywalił! Slalom między małymi, nie do końca zasypanymi drzewkami nie należy do łatwych:laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2015 Na mapkach tras z przed kilku lat obok trasy był taki znaczek... [ATTACH=CONFIG]19834[/ATTACH] No ta "czacha" to odpowiedni znaczek :biggrin: i zobaczcie... jak był orczyk na szczyt to trasa była czarna! Slovaki nic nie zmienili i cudowna zamiana na czerwona! :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2015 Aaaa i jeszcze NOVINKA zawszę zapominam napisać, od kilku dni Slovaki zrobili nową trasę na południu. Zniszczyli mój kochany freeride na Zadnem Derese i zrobili ślimaczka dla niepełno sprytnych : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 Część 3 - północ! Wszystkie zdjęcia z dzisiaj - 11.02.2015r PS. było pięknie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Trasy freeridowePrzejechałem się dzisiaj czarną trójką i szóstką. Czarna 3 miałem wrażenie, że była najlepiej przygotowana :biggrin: Co prawda muldy były ogromne, ale przynajmniej nie było lodu i kamieni :wink: Śniegu sporo. Trasa 6 (Priehyba-Zahradky) Rok temu nie mogłem jej znaleźć, ale dzisiaj się udało :stupid: Warunki dobre. Śniegu mnóstwo, muldy spore, twarde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi