7tomek7 Napisano 13 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2015 Cześć, Czy udało się Wam wynająć apartament na okres inny niż domyślne 7 dni? Chciałbym zorganizować wyjazd na 10 dni, ale w miejscach, które znalazłem, trzymają się sztywno turnusów od soboty do soboty. Jakie są Twoje doświadczenia w tym temacie? Planuję wyjazd w Alpy, do Austrii na początku lutego (od 30 stycznia 2016 r.). Pozdrawiam, Tom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 13 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2015 Cześć, Czy udało się Wam wynająć apartament na okres inny niż domyślne 7 dni? Chciałbym zorganizować wyjazd na 10 dni, ale w miejscach, które znalazłem, trzymają się sztywno turnusów od soboty do soboty. Jakie są Twoje doświadczenia w tym temacie? Planuję wyjazd w Alpy, do Austrii na początku lutego (od 30 stycznia 2016 r.). Pozdrawiam, Tom Mi się udało, bodajże na 12 czy 13 dni. Początek i koniec jakoś w środku tygodnia nawet. Wysyłasz zapytanie do biura turystycznego z danego regionu/miejscowości z interesującymi cię datami i czekasz na odpowiedź z konkretnymi ofertami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamski Napisano 14 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2015 Ja jak rezerwowałem swój apartament na luty bez problemu zarezerwowałem w Austrii na 10 dni. Przyjazd w sobotę wyjazd w środę po 10 dniach. Rezerwowałem bezpośrednio u właściciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi