pios Napisano 6 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2015 Witam wszystkich , jestem bardzo Ciekaw czy ktoś z was może polecić jakies zorganizowane wyjazdy na słowacje na chopok ? chciałbym się zabarac tam z moja dziewczyną na białe szaleństwo jakoś styczen - luty ale w morzu słabych ofert nie moge znaleźć nic fajnego , dobrze by było jakby np wyjazd był*z poznania Czy ktoś jest w stanie mi cos polecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 6 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2015 Witam wszystkich , jestem bardzo Ciekaw czy ktoś z was może polecić jakies zorganizowane wyjazdy na słowacje na chopok ? chciałbym się zabarac tam z moja dziewczyną na białe szaleństwo jakoś styczen - luty ale w morzu słabych ofert nie moge znaleźć nic fajnego , dobrze by było jakby np wyjazd był*z poznania Czy ktoś jest w stanie mi cos polecic Jak masz tyle jechać, to polecam Austrię. Ceny podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 6 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2015 Witam wszystkich , jestem bardzo Ciekaw czy ktoś z was może polecić jakies zorganizowane wyjazdy na słowacje na chopok ? chciałbym się zabarac tam z moja dziewczyną na białe szaleństwo jakoś styczen - luty ale w morzu słabych ofert nie moge znaleźć nic fajnego , dobrze by było jakby np wyjazd był*z poznania Czy ktoś jest w stanie mi cos polecic Hmmm. O zorganizowanych nic nie wiem. Natomiast jeśli macie transport, to w tym sezonie sporo osób będzie na Chopok, do SP i TŁ jeździło. Śledź forum to będziecie mogli dołączyć. Gorzej jak nie macie transportu... Co prawda Jaro323 jeździ swoim busem do Austrii, a nie na Chopok, ale kiedyś się odgrażał, że z raz by na Chopok się wybrał. Czyli spróbuj go molestować :smile:, może specjalnie dla Was coś takiego zorganizuje... :smile: Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi