jozpa Napisano 4 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2016 Wczoraj brat podleciał do Mladych Buków (Czechy) z dzieckiem sprawić jej troche radości, żeby sobie dziecko pośmigało na śniegu, potem wpadli do rotundy na rozgrzewającą herbatkę, a po herbatce okazało się, że taty nart nima :frown::, nie wiem czy to jakiś jednostkowy przypadek czy jakaś zorganizowana akcja, sezon sie dopiero rozpoczyna więc trudno powiedzieć, tak czy siak uważajcie na sprzęt. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 4 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2016 Mi wczoraj ukradli klapki w Tatralandii :crazy: Jak to jakieś bardziej wartościowe narty, to warto wrzucić jakieś szczegóły i fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozpa Napisano 4 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2016 Mi wczoraj ukradli klapki w Tatralandii :crazy: Jak to jakieś bardziej wartościowe narty, to warto wrzucić jakieś szczegóły i fotki. , no to też "wesoło" narty nie moje więc nie wypada mi pisać, że nie wartościowe, dla właściciela chyba tak, o takie jak w linku: http://www.skionline.pl/sprzet/narty,07-08,blizzard,slc-iq,2859.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 4 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2016 Aż sobie zamówiłem blokadę od Safeman'a. Dzięki za ostrzeżenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi