mareczek13 Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 http://www.skionline.pl/sprzet/narty,11-12,head,icon-tt-300,4895.html Proszę o poradę czy początkujący narciarz poradzi sobie z tą nartą, czy jest łatwa w prowadzeniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Rdzeń kompozytowy. Nie polecam, chyba, że za rok chcesz zmieniać narty. Mam Icon TT 80 z rocznika 10/11, które są odpowiednikiem TT 800 z 12/13. Bardzo fajne narty. Może na początek wypełnij ankietę nt. doboru nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Do tygodnie temu odkupił moje 80tt kolega. Dopiero zaczyna przygodę z nartami. Zabrałem go na stok i nie przestawał się cieszyć przez cały wieczór. 80 to trochę wyższa półka, a mimo to nie miał problemu i bawił się świetnie. Z 300 wiec nie powinno być problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi