atomiconia Napisano 28 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2005 Ja muszę sie przyznać że w tym roku wyjadę niestety tylko raz. 18 marca do St. Anton Niestety bo w poprzednim sezonie 2 razy byłem w Zermatt . Może ktoś kto był już w St.Anton napisze co i jak Pozdrufka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 28 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2005 Kto i gdzie planuje wyjazd Ja w tym roku planuję wyskoczyc w ferie na jakiś obóz a w marcu z rodzicami do francji albo austrii No i na majówke do Murowanca Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldemort Napisano 29 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2005 Kto i gdzie planuje wyjazd Ja mam rezerwację w styczniu w Zillertalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korba88 Napisano 29 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2005 Kto i gdzie planuje wyjazd Niestety nie wiem jak jest w St Anton ale chciałbym sie dowiedzieć czy byłeś juz może Mayerhoffen ???? Chyba tam sie wybiore w tym roku i ni wiem jak tam jest ; czy dużo ludzi i jakie trasy ????????? Pozdrawiam : - ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atomiconia Napisano 30 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2005 Kto i gdzie planuje wyjazd Niestety tam jeszcze nie byłem. Ale byłem ciut bliżej bo w Zillertal Arena. I muszę powiedzieć że jest super...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2005 Kto i gdzie planuje wyjazd A ja wybieram się do Soelden na otwarcie PŚ w narciarstwie alpejskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 30 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2005 Kto i gdzie planuje wyjazd Może też pojadę do Soelden, ale załatwiam na razie bym pojechał na kręcenie materiału dla pewnej stacji TV z naszym Demo Teamem, no i na wspólne pojeżdżenie z Rainerem Schonfelderem. A tak poza tym, to jeszcze wiele innych wyjazdów "służbowych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekski Napisano 30 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2005 Kto i gdzie planuje wyjazd a ja... no cóż Maso Corto, Maso Corto, Maso Corto, później sezon różnie, a na koniec Maso Corto-oczywiście cały czas praca bo praca dla mnie to przyjemność, a przyjemność to praca.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2005 Kto i gdzie planuje wyjazd Ja też cały czas na służbie, przecież do Soelden jadę nie dla przyjemności! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi