simonsz_18 Napisano 17 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2016 Witam wszystkich, Mam do sprzedania buty marki HEAD. Buty kupiłem nowe, zostały zakupione w minionym sezonie, używane raptem kilka godzin - muszę je sprzedać ze względu na skomplikowaną kontuzję kolana. Są praktycznie jak nowe. Były to pierwsze buty , w których narty naprawdę mnie słuchały! Jeździłem na Head Magnum. Buty można dopasować do stopy termicznie w odpowiednim sklepie / serwisie. Flex można ustawić na 105 lub 115. Mają kilka minimalnych rys, ale to normalne. Nie da się tego uniknąć. Długość wkładki podana 260-265mm , czyli rozmiar 41 - 41.5 Długość całej podeszwy - 309mm Seria z sezonu 2012/2013 cena 650 zł, wysyłka na mój koszt pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonsz_18 Napisano 13 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2017 cena 550 zł, wysyłka na mój koszt ewentualne oferty, proszę pisać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonsz_18 Napisano 26 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2017 buty sprzedane, proszę o zamknięcie. Dziękuję i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi