PG Napisano 25 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2005 Hej, Kiedy pojawi się nowy NTN?? Może ktoś jest bardziej wtajemniczony? Informacja "pod koniec października" to brak informacji. He, he. Szczególnie jak nie ma człowiek zbyt wiele czasu by biegać po empikach ... Pozdro, Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gira Napisano 25 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2005 NTN ???? poinformowany lepiej nie jestem ale na stronie NTN złozyłem zamowienie tez zeby nie biegac po empikach;-) Nie trzeba płacic z góry - pewnie mnie skasuje za pobraniem... Info jakie dostałem na mejla przy potwierzeniu to "Magazyn zostanie dostarczony zaraz po wydrukowaniu(Koniec X 2005)" pozdr, gira Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2005 NTN ???? Z tego co wiem to ma być w tym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi