Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Tajemnica forum

peszkod

Rekomendowane odpowiedzi

Tajemnica forum

Niekoniecznie. Jak napisałem i przyznałem sie do tego również to może my nie już potrafimy sie spontanicznie cieszyć i jak pojawi sie pełen werwy taki gostek jak Leski to w dół go . I nie pisz że zmieniłem front. Taka radość życia dla smutasów może być bardziej frustrująca niz kilka glupot które on ( na przykład choć nie tylko ) przy okazji wypisze. A przy okazji to muszę także Leskiemu uświadomic że na tym forum jest kilka osób wspaniale jeżdżących którzy np. z racji wieku nie bawią się w Ski Extreme - nie te kości i za dużo doswiadczeń z innymi którzy tak a nie inaczej skończyli z tego typem sportem. I nie są to emeryci . Bardzo chciałbym zobaczyć Leskiego powiedzmy za 10 - 15 lat i dowiedzieć się czy jeszcze skacze robi salta itd. Ja również 15 lat temu byłem szalony , wręcz niebezpieczny nawet dla siebie . Spokorniałem co nie znaczy że skapcaniałem i noszę ciepłe bambosze . Ciesz się więc kol. Leski ze umiesz i chce Ci się . Ale staraj się przy okazji nie obrażać innych i wysyłać ich na emeryturę . Nigdy nie byłem na żadnym kursie instruktorskim ( czego żałuję i w najbliższym czasie postaram się naprawić ) ale wiem że mało jest szalonych małolatów a nawet instruktorów którzy posadają moje umiejetności . Mało co nie znaczy że wśród amatorów nie ma lepszych ode mnie - są i jest ich mnóstwo ale wolę to pokazać kol. Leski niż ciągle o tym pisać . A wracając do radości zycia to pamiętam takie zdarzenie z 80 lat.Na Beskidku jeździło sobie 2 lub 3 amerykańców ( śmieszne ale prawdziwe) .Jeden z nich to skałał na muldach , śmiał się w głos był taki jaki głosny . Robił za herosa stoku .Tyle że on całkowicie nie umił jeździc i cały czas robił sobie krzywdę waląc mordą w stok . Ale jakie on miał narty , jaki kombinezon a jak go podziwiały dziewuchy ....... ;-))))

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2026
  • Dodaj nową pozycję...