conda Napisano 23 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2018 Witam Potrzbuję buty dal syna, noga mu rośnie i raczej nie zmieści się uż w hero 4 które ma rozmiarze 26 ... Jeżeli istnieją takie rozmiary, to szukam butów w rozmiarze 27 cm, czyli 42. Chyba ze jakieś damskie... w spokjniejszym kolerze i bez kwiatków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 23 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2018 mam Fischery męskie w bdb stanie 42 numer 250 zł , mogę zabrać w czwartek do Rybnika ... mam także kilka nart w dobrym stanie ... rożne długości... Pozdrawiam Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 25 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2018 a tak wyglądają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi