Homar Napisano 29 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2005 A zatem mam pytanie jaka jeest różnica cenowa między nartą komórkową a normalną (interesuje mnie Fischer RC4 jr. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2005 Do JC W tym przypadku to pytanie skieruj do Bobica bo z reguły nart komórkowych nie ma w cennikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 30 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2005 Do JC Generalnie narty juniorskie niezależnie od firmy występujące w linii zawodniczej są tylko komórkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 30 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2005 Do JC Japonski ma racje. W Fischerze juniorska narta ma oznaczenie SL i jest narta komorkowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 30 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2005 Do JC Dzienki wielkie !! za odpowiedz bo nie z reguły jestem obeznany a tu taki psikus wiec w fischerze juniorka worldcup to jest komurka i nie ma tak jak w seniorkach innych oznaczeń . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi