kuba Napisano 14 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2006 Polecicie mi coś na rodzinny wyjazd z dziećmi ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siw Napisano 14 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2006 Miejsce na narty na weekend majowy... własnie sie tez zaczolem zastanawiac... )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 15 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2006 Miejsce na narty na weekend majowy... o tej porze najlepsze lodowce, Kasprowy od kwietnia w remoncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba Napisano 15 Luty 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2006 Miejsce na narty na weekend majowy... hm... to że lodowce to już pewne odkrycie dziękiiii jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyder Napisano 15 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2006 Miejsce na narty na weekend majowy... od 4 lat spedzam weekend na pitztalu i zawsze jest super pogoda polecam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziatwa Napisano 16 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2006 do jarka.....Miejsce na narty na weekend majowy... skąd masz informacje "od kwietnia w remoncie"? to zalezy od ilosci sniegu - jak jest duzo to zamykaja po weekendzie majowym - i od planów remontowych. z tego co słyszałem czekaja jeszcze na jedno pozwolenie budowlane dot. rozbudowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diablik Napisano 16 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2006 do jarka.....Miejsce na narty na weekend majowy... Spyder - Napisz coś więcej o Pitztal. Jakieś kwatery itp.Jestem poważnie zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 16 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2006 (edytowane) Miejsce na narty na weekend majowy... A może narty ........ Edytowane 25 Grudzień 2008 przez Robalek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyder Napisano 17 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2006 do jarka.....Miejsce na narty na weekend majowy... Ja zawsze jade na wyjazd organizowany przez www.carvingsport.pl pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 18 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2006 do jarka.....Miejsce na narty na weekend majowy... nie kłam nie zawsze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 20 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2006 do jarka.....Miejsce na narty na weekend majowy... no ja wiem ze zawsze zamykaja po weekendzie majowym ale ma byc masywna przebudowa i na to trzeba wiecej czasu, jezeli chodzi o termin to tak mi powiedzial cieciu z PKLu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi