SB Napisano 11 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2006 Już poraz kolejny spotykam się z taką informacją: "odległość od Warszawy do Insbruku 900 km."(coś takiego znajdziecie na tej stronie przechodząc na reklamę tyrolskich lodowców) Ja mieszkam koło Bielska B. i też do Insbruku mam 900 a do W-wy 360, a do Insbruku z W-wy to najlepiej przez B.B więc 900+360=1260 chyba że nie umiem liczyć, albo ten co to napisał nielubi Warszawki(ciekawe dlaczego), jest jeszcze jedna opcja to są dane dla Warszawki co zjechała zażywać narciarstwa w Szczyrku a Szczyrk koło Bielska jest Wiem znowu się czepiam.... pozdrowienia sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2006 Warszawa- Insbruk 900 km No może to w linii prostej? Co do odległości z Bielska to jest ok 810 km, no chyba, że jedziesz przez Graz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi