Artek Napisano 6 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2007 Cholera, wykupiłem wczasy w Zagroniu, w Szczyrku i muszę jechać bo stracę kasę, ale jeszcze w tym sezonie (właśnie podjąłem decyzję) pojeżdżę na lodowcu i nigdy mnie już nie zobaczą w Beskidach... Zróbcie to samo to zaczną nas wynosić buraki na rękach za 2,50, albo paść barany na śniegu i co jakiś czas wieszać się na orczyku !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 6 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2007 Bojkot Szczyrku - w d... im się poprzewracało !!! W tych dupach co na szyjach mają. W Szczyrku byłem dwa razy w życiu i dwa razy było tragicznie tłoczno. Przygotowany był tylko FIS na COSie, na którym były zawody .... ale tam były treningi. Także ogólnie kij im w oko bo ch#j to dla nich przyjemność. pozdrawiam. michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azmadan Napisano 7 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2007 Bojkot Szczyrku - w d... im się poprzewracało !!! a ja tam i tak znow pojade :-/ bo nie mam gdzie... = wszedzie daleko... a tam blisko... i karnet jest.. :-/ podobno juz ratrakuja normalnie.... i trasy otwarte... porozumieli sie ... ehh... niestety nie mam warunkow zeby gdzies podjechac dalej... wiec pozostaje mi wyjazd o 7:30 z domu... zeby byc jak otwieraja wyciag... i zmywanie sie okolo 11... kiedy robi sie tloczno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi