JC Napisano 16 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2007 ... oczywiście na narty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 16 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2007 Majowy tydzień - kto i gdzie jedzie? Miało być Tignes, następnie Kaunertal ostatecznie Stubai myślę, że to dobry wybór. Nie wiem jak mnie namówili....zawsze powarzałem..... Tylko Francja! Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano 16 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2007 Majowy tydzień - kto i gdzie jedzie? Stubai, Fulpmes a chyba miał być forumowy wyjazd :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 16 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2007 Majowy tydzień - kto i gdzie jedzie? Ja mam zamieszkać w Medraz, gdzieś pomiedzy Fulpmes, a Neustift. Pewnie jakieś zadupie bez sklepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 23 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2007 Majowy tydzień - kto i gdzie jedzie? Jak tylko styknie kasy i czasu to powtorka z Hintertux-u. Pogoda powinna byc juz bardziej klarowna, a dodatkowo bardzo mi sie spodobalo w sumie okolo 60 metrow do wyciagu. Pozdr. i powodzenia dla wszystkich "majowiczow" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi