coni Napisano 20 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2007 Witam, Mam taką prośbę może ktoś z szanownych forumowiczów gdzieś spotkał sie z kurtką w kolorze nie wiem jak to nazwać może fosoryzującym zielonym bądź pomarańczowym z dodatkami czarnymi albo w teksturze moro. Ostatecznie jakiś model kurtki w kolorze czarnym. Jeżeli ma ktoś takie informacje to poproszę link do strony albo nazwę modelu kurtki. A jeszcze jedno pytanie gdzie można kupić narciarskie spodnie piankowe. Z góry dziękuje za pomoc Pozdrawiam, Konrad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2007 Poszukuje kurtki narciarskiej. Oj Coni, Coni. Z ta kurtka to dałeś do pieca! Co do spodni, nie wiem dlaczego szukasz piankowych, ale jeszcze tego typu spodnie bywaja w supermarketach. No kurdę zapytam się: po co Tobie taki sprzęt? Masz zawody retro? Wracasz w lata 70-te? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 1 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2007 Poszukuje kurtki narciarskiej. No faktycznie dołożyłes do pieca:-) Ale co do spodni piankowych do spróbuj w DeltaSporcie w Piasecznie , tam takowe widziałem . Czy będą w lipcu to śmiem powątpiewać ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi