Gość to ja Napisano 29 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2007 to chciałbym polecić zdjątko "Na zakupy do Castoramy..." Może mało sportowe, ale... :-) http://www.gorpol.pl/zdjecie_tygodnia/1_d.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2007 Jeśli można No co się dziwisz! Gościa pewnie trafia jak podjeżdża na miejsce dla inwalidy, a tam znowu wypasiony Merol stoi lub inny Lexus. To zabrał zabawkę z młodych lat i stwierdził, że trochę się porozpycha i zrobi sobie miejsce na parkingu! Dobre! W sobotę byłem na Błoniach pooglądać jak dorośli bawią sie jak dzieci. Przyznam, że byłem pod wrażeniem wielu pojazdów i dbałości o szczegóły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 30 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2007 Jeśli można Tak tak, czołg na zakupy w ultramarketach to niezły pomysł, ale że jeszcze nikt nie wpadł na pomysł takiej wyprawy na narty w łikend do Szczyrku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 30 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2007 Jeśli można o w mordę żeby tylko tym nie zaczęli jeździć po górkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi