Ola Napisano 24 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2002 Łamie sie w wyborze nowego sprzetu tzn dech. I nie mam bladego pojęcia co wybrać..... POMOCY !!!!!!!! (chodzi mi o coś już dobrego ale przyczym się nie będę mordować) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HiPhoto Napisano 25 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2002 Standardowe pytanka: 1) Jaki wzrost? 2) Jaka waga? 3) Poziom umiejętności (1-10)? 4) Preferowany styl jazdy? 5) Preferowane stoki (twarde vs. freeride)? Bez tego trudno sie wypowiadać. Pozdróv, HiPhoto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
międzygórze Napisano 25 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2002 Vipery 9 S podejrzanie tanie.. Do dzisiaj czy jutra w Promenadzie w W-wie w sklepie Go Sport sprzedaja podejrzanie tanie Rosignole sprzed sezonu czy dwoch. Przecenione z 2099 na 699 PLN (sic!).Czy one nie sa przypadkiem wyprodukowane w Bangladeszu?Wiecie cos na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam Napisano 25 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2002 Vipery 9 S podejrzanie tanie.. za tyle kupili? (to jedna z możliwych podpowiedzi) za tyle skłonni są sprzedać wliczając akceptowalny poziom strat ? (druga...) jak nie sprzedadzą, to będą mieli na wystawę w chacie góralskiej (na ścianie znaczy, jak jąwybuduja...) inne podejrzenia? pozdro, adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam Napisano 25 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2002 Błagam szybko--- warto inwest. w Vipery S ????? pomijając wszystko inne - jeśli za opisane tu pieniążki - zawsze warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignacy Napisano 25 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2002 Vipery 9 S podejrzanie tanie.. A moze to jeszcze lepsza okazja - moze one kiedys byly po 12099 tylko tyle lezaly, ze jedynka wyblakla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ola Napisano 25 Październik 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2002 Standardowe pytanka: co racja, to racja..... 1) 158 2) 48 3) 7 4) .... 5) raczej twarde teraz lepiej???? mam taką nadzieję, i dziękuję za odpowiedż Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ola Napisano 25 Październik 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2002 Vipery 9 S podejrzanie tanie.. śluchaj na temat go sportu w Warsz, to nic ci niepowiem , ale u mnie w GO - Katowice( byłam dzisiaj ) nie maja takiej promocji za to w maksie sprzedają Vipery S z wiązaniami Axiale 100 za 1499 i to jest jak najbardziej prawda, a i cena niezła. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ola Napisano 25 Październik 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2002 Błagam szybko--- warto inwest. w Vipery S ????? tylko czy cos takiego istnieje, nawet wliczając , iż maja one być z zeszłego sezonu to i tak mi tu cos nie pasuje. NO ale CUDA sie zdazają nieprawdaz ?????? POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jg Napisano 27 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2002 Błagam szybko--- warto inwest. w Vipery S ????? cześć. myślę że inwestycja w rossignol viper s będzie dobrym zakupem. Rok temu bylem w Austrii i wypożyczylem sobie tę nartę, coś pięknego, trzyma na lodzie jak żyleta, z dużą łatwością przechodzi się z jednego skrętu w drugi, poza tym myślę że jest to narta bardzo uniwersalna gdyż pozwala jeździć krótkimi ciętymi skrętami jak również gigantowymi. JA BYŁEM Z TEJ NARTY BARDZO ZADOWOLONY. Myślę że dla dziewczyny też będzie bardzo dobra, mówie to na wlasnym przykladzie gdyż mam wagę ciała bardziej kobiecą niż meską . Przy wzroście 178, ważę 60 kg. Chcę ją sobie kupić ale cena tej narty jest za wysoka jeśli chodzi o modele z 200/1 i 2001/2. dziwne jest to że te modele z poprzedniego sezonu sa tylko o 100 złoty tańsze niż model nowy 2002/3. I to jest bardzo dziwne, na zachodzie takie modele można kupić o połowę taniej, ale u nas wychodzą z założenia że jeśli mają dać coś taniej to tylko jakieś gowno. A poza tym modele które są u nas w sklepach to tylko 25% tego co akurat wychodzi na rynek europejski . Byłem w SOLDEN i wiem jaka jest prawda. POZDRAWIAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ola Napisano 28 Październik 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2002 Błagam szybko--- warto inwest. w Vipery S ????? Cześć Bardzo dziekuję za radę, właśnie jestem po zakupie tychże nartek :) Co do cen polskich, to masz zdecydowaną rację, choć jak już gdzieś wspomniałam ja moje kupiłam za 1400 z groszami ( Maks-sportowy w superm.), wraz z wiązaniami Axialami 100, w porównaniu z tym sezonem.. to już całkiem niezła cena, choć nie powiem, iż były tanie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HiPhoto Napisano 28 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2002 Błagam szybko--- warto inwest. w Vipery S ????? Gratuluję szybkiej decyzji i życze wiele zabawy na stoku :-))) Pozdróv, HiPhoto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ola Napisano 28 Październik 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2002 Błagam szybko--- warto inwest. w Vipery S ????? Bardzo dziekuję, ciesze sie BARDZO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi