Czarny Napisano 25 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2002 Na wstępie dzięki za pomoc napewno pomogliście upożadkować bałagan jaki miałem w głowie. Ale mam jeszcze pynatko czy ktoś jeżdził na radarc i czy ta narta jest ciekawsza od atomica.??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 25 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2002 A RADARC? ja jeżdze na radarc-ach.jakiego masz na mysli atomic-a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz Napisano 25 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2002 A RADARC? Widzialem 2 radarki, ktorym "rozklejaly sie" czuby, ale jezdzi sie na nich niezle, chociaz ja wolalem at 9.12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
st_x Napisano 26 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2002 A RADARC? Jezdziłem na takowych (szarych) i było OK - choć dzień póżniej jeżdziłem na slalomkach Heada(SC) i były przyjemniejsze i w ogóle "bardzij OK". Testy skończyłem na A 10.11 i odniosłem wrażenie że sa "najsolidniejsze" z wyminionych. Nie miałem przyjemności ze slalomkami Atomica ale w tym roku to nadrobię i porównam z nowym Radarcem oraz Headem Space Board. Pozdrawiam st_x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi