popcio Napisano 15 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2002 mam pytanko czy może mi ktoś powedzieć coś o tych nartkach ?? bo widziałem na giełdzie a że miały interesującą cenę to mnie zaintrygowały?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popcio Napisano 16 Grudzień 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2002 salomon axelcarver Salomon Axecleaver jak ktoś ma słabą pamięć to tak to jest przepraszam za pomyłkę to miały być salomon axecleaver może ktoścoś o nich napisze ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość axelcarver Napisano 17 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2002 salomon axelcarver da sie na tym jezsdzic:-) - dla mnei nei rewelk aale ako szutrówki były by doskonałe:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vojo Napisano 10 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2003 salomon axelcarver Powiedzmy, że nie widziałem odpowiedzi kolegi axelcarvera o "szutrówkach"... Nie wie czym sie je i tyle. Moja opinia: kupić. Mają może 2 niedociągnięcia: po pierwsze nie są asymetryczne (co przy ciasnych skrętach daje się we znaki) no i drugie na lodzie (i nie mówcie tu o nieostrych krawędziach czy braku umiejętności jeżdżenia, bo próbowało wielu) średnio trzymają. Ale szczerze...? Konkurencję mają tylko w "dyszce" Atomica. Należy zwrócić uwagę, który rocznik AXE się kupuje. Najlepiej przetestować oba. Axe to wersja "nieco" limitowana - wyrób uboczny Salomona i aktualnie już nie pordukowany, Wyszły tylko dwa modele. Oba tylko w jednej długości. Szta graficzn apowalająca. Do PL sprowadzono głównie na zamówienie - to co zostało - poszło do sklepów i zniknęło mi mimo b.wysokiej ceny jak na początek. Niw wydają sie być mocno taliowane a zachowują się tak jak shorty a mozna i pjeździc coś dłuższego. Jak wejda w skręt - nie popuszczą. Można dużo i długo pisać. Aha, podstawa: wiązania na płycie i twardy but bo inaczej zabawa nie ma sensu. Ja dosiadam Lange 10 i Markerów seri Race. Trzyma i jeździ się doskonale. PS Uwaga na prędkości, które przekraczają te dozwolone na naszych drogach... i to w skręcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi