arturlp Napisano 10 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2003 chce fanu , lecz z kasa..., fischer radarc uzywane czy coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturlp Napisano 10 Wrzesień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2003 wyprostujcie mnie! czy może atomic 10.11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 11 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2003 wyprostujcie mnie! stare i nie modne, w Polsce nie wygodne...))) radarc jest najtańszy i jedyny produkowany tylko dla Polski ale pomyśl o jakiejś używanej slalomce może uda Ci się trafić coś w dobrej cenie a jazda prawie taka sama ....-muzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 11 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2003 wyprostujcie mnie! To jeszcze można gdzieś dostać 10.11 ? Takie stare jeszcze żyją ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 11 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2003 wyprostujcie mnie! Bobic napisał: To jeszcze można gdzieś dostać 10.11 ? Takie stare jeszcze żyją ? A żyją, żyją i są w normalnej, sklepowej sprzedaży. Pzdr Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturlp Napisano 18 Wrzesień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2003 wyprostujcie mnie! czy możesz podać adres sklepu i cenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam Napisano 19 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2003 wyprostujcie mnie! kup radarki Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi