jarek Napisano 24 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2002 Jezeli o mnie chodzi to juz sie przyzwyczailem i dla mnie nowa lista jest OK, pewnie ze kilka rzeczy daloby sie jeszcze poprawic ale to raczej rzecz gustu. Przydalby sie sie jeszcze tylko dzial pod tytulem Zadymy, mozna by tam wtedy skierowac wszystkich zadymiarzy a i samemu czasem odreagowac ;-)) Pozdro, Jarek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lechu Napisano 24 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2002 Ogolnie o liscie ... też już się powoli przyzwyczajam, ważne że dość szybko chodzi. A z tym dodatkowym forum dla zadymiarzy to znakomity pomysł, może JC dołoży jeszcze jedną grupę, umieściło by się tam wypowiedzi wszystkich popier...ych, bełkoczących, plotących androny, najmądrzejszych we wszystkim i zawsze, mających jedynie słuszną i niereformowalną wizje narciarstwa i swiata )). Pozdrawiam , Leszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wronka Napisano 24 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2002 Ogolnie o liscie ... no i osobna lista dla narciarzy wodnych, oczywiście. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merenptah Napisano 24 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2002 Ogolnie o liscie ... Jak można sie zarejestrować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJK Napisano 24 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2002 Ogolnie o liscie ... Tylko trzeba zrobic osbne podlisty dla tych co jezdza za motorowka i dla tych co jezdza na wyciagu J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winnetou Napisano 25 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2002 Ogolnie o liscie ... Lchu, widzę, że do mnie pijesz ? )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lechu Napisano 25 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2002 Ogolnie o liscie ... I tu nie trafiłeś Wodzu, )) czy Ty bełkotałeś kiedykolwiek na jakimkolwiek forum ?? albo przezentowałeś jedynie słuszne i niereformowalne poglady atakując Wszystkich idookoła ?? Coś z przeczuciem u czerwonoskórych słabo na zime ))) Pozdrawiam, serdecznie, Leszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz Napisano 25 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2002 Ogolnie o liscie ... A moze jednak - uderz w stol, a nozyce sie odezwa? Pozdrawiam, Lukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winnetou Napisano 26 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2002 Ogolnie o liscie ... no wiesz, nie mam czasu za wiele, ten chrust muszę zbierać )) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lechu Napisano 27 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2002 Ogolnie o liscie ... No fakt, w TV mówili że bedzię cięzka zima bo indianie zbierają dużo chrustu na zime ...))) Pzdr, Leszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winnetou Napisano 27 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2002 Ogolnie o liscie ... ODM: 8/10 napisałem kiedyś jesienią taki formularz z suwakami do ustawiania pogody - no wiesz, temperatura, wyż/niż, opad śniegu ... ustawiliśmy z kolegami z pracy i zapomnieliśmy - przypomnieliśmy sobie, jak ludzie z Austrii nie mogli wrócić przez te cholerne lawiny i szybko przestawiliśmy ... przestało padać. Pozdrawiam, p.s. ODM => "odupiemaryni" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi