Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Ogolnie o liscie ...

jarek

Rekomendowane odpowiedzi

Jezeli o mnie chodzi to juz sie przyzwyczailem i dla mnie nowa lista jest OK, pewnie ze kilka rzeczy daloby sie jeszcze poprawic ale to raczej rzecz gustu. Przydalby sie sie jeszcze tylko dzial pod tytulem Zadymy, mozna by tam wtedy skierowac wszystkich zadymiarzy a i samemu czasem odreagowac ;-))

Pozdro,

Jarek.

Ogolnie o liscie ...

też już się powoli przyzwyczajam, ważne że dość szybko chodzi.

A z tym dodatkowym forum dla zadymiarzy to znakomity pomysł, może JC dołoży jeszcze jedną grupę, umieściło by się tam wypowiedzi wszystkich popier...ych, bełkoczących, plotących androny, najmądrzejszych we wszystkim i zawsze, mających jedynie słuszną i niereformowalną wizje narciarstwa i swiata ;))).

Pozdrawiam , Leszek

Ogolnie o liscie ...

I tu nie trafiłeś Wodzu, ;))) czy Ty bełkotałeś kiedykolwiek na jakimkolwiek forum ?? albo przezentowałeś jedynie słuszne i niereformowalne poglady atakując Wszystkich idookoła ??

Coś z przeczuciem u czerwonoskórych słabo na zime ;))))

Pozdrawiam, serdecznie, Leszek

Ogolnie o liscie ... ODM: 8/10

napisałem kiedyś jesienią taki formularz z suwakami do ustawiania pogody - no wiesz, temperatura, wyż/niż, opad śniegu ... ustawiliśmy z kolegami z pracy i zapomnieliśmy - przypomnieliśmy sobie, jak ludzie z Austrii nie mogli wrócić przez te cholerne lawiny i szybko przestawiliśmy ... przestało padać.

Pozdrawiam,

p.s. ODM => "odupiemaryni"

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2021
  • Dodaj nową pozycję...