mick1977 Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Szukam informacji jakie są fabryczne kąty zaostrzenia bocznego i podniesienia w w/w nartach. Ewentualnie jakie są polecane. Bobic please... Z góry dzięki za odpowiedź. pzdr. Michał Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Pytanie dot. ostrzenia nart Fischer RX9 ?? 87 i 0.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bobic Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Pytanie dot. ostrzenia nart Fischer RX9 ?? Dzieki Bobic Link to comment Share on other sites More sharing options...
mick1977 Posted March 7, 2006 Author Report Share Posted March 7, 2006 Pytanie dot. ostrzenia nart Fischer RX9 ?? Dziekuję bardzo JC Bobica będę męczył w przyszłym sezonie o kąty w innych fiszerach a przy okazji można gdzieś znaleźć takie zestawienie które narty mają jakie kąty?? nie tylko dla Fiszy ale również dla innych firm np. Dynastar, Head, Salomon?? żeby co chwila nie zadawać monotonych pytań. pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Pytanie dot. ostrzenia nart Fischer RX9 ?? ... żadna firma tego nie publikuje, przynajmniej nigdzie się z tym nie spotkałem. Przy okazji spotkań z przedstawicielami producentów będę sie starał "wyciągać" takie informacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bobic Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Pytanie dot. ostrzenia nart Fischer RX9 ?? Jacku, ode mnie nic nei wyciagniesz Bo nie mozemy sie spotkac jeszcze przez tydzien, az do Bialki Link to comment Share on other sites More sharing options...
mick1977 Posted March 8, 2006 Author Report Share Posted March 8, 2006 Pytanie dot. ostrzenia nart Fischer RX9 ?? no to mam nadzieję, że przynajmniej na forum lub łamach skionline.pl będzie można zdobyć te informacje .... pzdr. Michał Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Pytanie dot. ostrzenia nart Fischer RX9 ?? No właśnie, umawiałeś się, szukałem Cię i co...? Nie mogłem Cię ostatnio znaleźć. Chyba się zgubiłeś czy cuś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Pytanie dot. ostrzenia nart Fischer RX9 ?? moim zdaniem fabryczne katy nie sa takie wazne, lepiej to robic pod preferencje konkretnej osoby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts