mysiauek Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 Pytanko, czy szmatki z tych firm warto kupować ? Zienera gdzieś widziałem, ale chyba tylko rękawice. Reszta jest mi nieznana. Po sprowadzeniu sobie w zeszłym roku z ebay.de XWingów 10 Salomona w mega niskiej cenie (jak na początek sezonu bodajże 250E), dzisiaj zakupiłem pieknego żołwia Komperdela za 55ojro z przesyłką. Zastanawiam się teraz nad ubrankami, ale nie bardzo znam te trzy firmy. Ceny są zaskakująco niskie. W przeciwieństwie do allegro można znaleźć spore okazje. wrzucamy do snipa i czekamy na wynik Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Cufstein, Ziener, Cox Swain - warto ? moim zdaniem na tym swiecie nie ma nic za darmo wiec jak cos jest bardzo tanie to raczej dobre byc nie moze i to niezaleznie od firmy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mysiauek Posted August 24, 2007 Author Report Share Posted August 24, 2007 Sun Valley Wiesz, jest takie małe "ale". Ostatnio dość sporo sprowadzam sobie z ebay.de rzecz. Np. żółw Komperdell a 33ojro. W zeszym roku kupiłem w październiku Salomony X-Wing w cenie, której u nas nie było na wyprzedażach... Kurtke Gore z firmy Sun Valley "dmuchana" (chhyba niektórzy wiedzą o co chodzi) poszła ostatnio za 156ojro... No więc może te firmy są dobre, a też sprzedają teraz takie wyprzedażę i warto brać ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts