Gardenia Napisano 12 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2005 Witam! Potrzebuję porady w zakresie wyboru ośrodka narciarskiego na słowacji. Jeździałam do tej pory na trasach czerwonych i chcę podnosić swoje umiejętności. Proszę o polecenie jakiegoś miłego i niezatłoczonego miejsca - wyjazd na początku marca. Jeśli ktoś posiada namiary na przytulne i niedrogie kwaterki to również jestem zainteresowana. Pozdrawiam wszystkich tu zaglądających Ps. super portal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARIO76 Napisano 20 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2005 Wyjazd na Słowację Super polecam Wielką Racę www.snowparadise.sk Z noclegami w ciemno wszędzie po 250 sk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 16 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2005 Wyjazd na Słowację Witam! Polecam zakwaterowanie się w Zdiarze (ok.10km od Łysej Polany)... Jest tam dużo niedrogich kwater. Ze Zdiaru do Tatrzańskiej Łomnicy jest około 7km... A Tatrzańska Łomnica jak są dobre warunki jest świetna Trochę ostrzejsza od Gąsienicowej Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi