Azmadan Napisano 19 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2007 hmmm tak sie zastanawiam... bo wiedziałem w Karwi żółte punto poobklejane w "live.skionline.pl" na bielskich rejestracjach :-P czy ktoś z adminów sie bawił nad morzem ? heh... moglem na kawę zaprosić :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2007 Karwia 2007 Niestety nie! To Punto należące do zaprzyjaźnionej z nami szkoły LIVE z Bielska! Ale super, że reklama działa! O to chodzi! Pozdrowienia z gór! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 22 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2007 Karwia 2007 To samo chciałem napisać ; ) Też mi się pare razy rzuciło w oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azmadan Napisano 29 Sierpień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2007 Karwia 2007 tak reklama działa :-D ale nad morzem jest inaczej... widzi sie auto na blachach swoich to sie patrzy... i widzi sie adres znajomy heh... ps. w zasadzie mógłbym zaproponować auto pod reklame... hmmm... http://www.polskajazda.pl/Samochody/MCC/Smart,Roadster/9169 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 31 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2007 Karwia 2007 A to Twoje? ... tak pytam, bo tam jest napisane: Lokalizacja Bielsko-B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2007 Pod reklamę.... Ja też mogę zaproponować autko pod reklamę, ale z trechę konkretniejszą powierzchnią i trochę będzie latoało po Polsce!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Pod reklamę.... Nie stać mnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2007 Pod reklamę.... A przecież ja o pieniądzach nic nie pisałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azmadan Napisano 12 Wrzesień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2007 Pod reklamę.... no ja raczej po BB śmigam .... :-P ale efektywność reklamowa duża :-P bo sie wszyscy gapia :-P ja też nie mówię o $.... jak masz jakąś ładną naklejeczkę... (MAŁĄ) to gdzieś by można przykleić (np na zderzaku z tyłu...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi