milem Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 witam, czy ktoś z Was ma może sprawdzone, niedrogie kwatery w Nassfeld (Karyntia) Potrzebuję kwaterę dla 6 osób jeśli ktoś tam był i może coś polecić będę wdzięczna P.S. nie musi być tuż przy wyciągach Pozdrawiam Milem bancol@wp.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SB Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 Nassfeld Wejdz sobie na www.skiarena.at tam jest wyszukiwarka kwater. Wiem że nie o to Ci chodziło ale z tym polecaniem przez kogoś to różnie bywa; wiesz co dla jednych jest sufitem to dla innych jest podłogą. A tam masz kwatery do wyboru i koloru dość żetelnie opisane,ze zdjęciami, a znając skrupulatność Austryjaków to jest to zgodne z stanem faktycznym. W razie jakichkolwiek wątpliwości można jeszcze napisać meila z zapyaniem do właścicieli napewno odpiszą. A z tym przy wyciągach to fakt że albo 20 metrów albo bez znaczena, a najgorzj 800 metrów: na nogach daleko a autem za blisko: i co zrobić??: to niech już lepiej jest 3 km. pozdrawiam Sławek Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 Nassfeld Mała korekta: adres skiarena.at nie istnieje (na szczęście przekierowuje na nowy adres). Teraz Nassfeld funkcjonuje pod adresem www.nassfeld.at Link to comment Share on other sites More sharing options...
SB Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 Nassfeld NO normalnie "permanentan inwigilacja" wszczyscy sobie na ręce patrzymy, ale w tym wypadku to dobrze. A kilka dni temu tam zaglądałem przez www.arena i nawet tego niezauważyłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 Nassfeld Zwróć uwagę na logo! Jóź nie promują się jako Ski Arena! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts