Homar Napisano 17 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Witam! Jesień i wiatrzyska idą wiec zacząłem rozglądać sie za windstopperem tudziez softshellem, jest tego naprawdę dużo wiec stwierdziłem ze poradzę sie was , Chodzi mi o coś takiego w czym bede mogł jezdzic na nartach w cieplejsze dni i uzywac na codzien. I tu moje pytanie jesli ktos uzywa jakis window to co poleca i co o nich sadzi wady i zalety na co zwracac uwage przy zakupie bede wdzięczny pzdr. Homar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Windstoppery. Jeżeli chcesz pojeździć w tym na nartach i pochodzić to od razu skoncentruj sie na softshellu. Co to? To specjalna tkanina o konstrukcji zapewniającej: - oddychanie, czyli przepuszczanie nadmiaru wilgoci na zewnątrz, - chroniąca przed wiatrem, i (tu różnica z Windstopperem) zapewniająca ochronę przed deszczem, śniegiem Oczywiście nie jest to tkanina, która zapewni 100% ochronę przed opadami, ale zapewni komfort w trakcie mżawki, opadu śniegu na czas dojazdu, dojścia. Polecam. używam tego typu odzież od wielu, wielu lat. I zawsze sie sprawdzała! Jest lekka, ciepła i warta swoich pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 17 Wrzesień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Windstoppery. Co powiesz o laufumie ?? znalazłem taki za 399 zł ? pzdr. homar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tikk Napisano 19 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Windstoppery. Co do butów to Lafuma rządzi ;-). Nie do zajechania. Odzieży nie miałem ale firma wygląda na solidną i bewnie badziewia nie wciska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 19 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Windstoppery. Homar luknij na to, moze cos wybierzesz: http://www.wspinanie.pl/serwis/200607/26test_kurtek.php fajny tescik kurtalek soft-shell. Ja w takiej dosc czesto pomykam, rowniez na nartach. Bardzo uniwerslana rzecz, polecam (ja mam HiMountain'a Saturn - nie narzekam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 19 Wrzesień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Windstoppery. Witam Dzieki bardzo ) wrociłem własnie ze sklepu i wybór padł na Tensona, wybierałem miedzy Hi moutainem a nim i jakos tenson wydał mi sie fajniejszy, a wogole to pojechałem tam po NordBlanca ale wykupili. pzdr. homar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi