juice Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2008 Bode zdobyl w ostatnich 4 zawodach ponad 300 punktow, i jakby nie jazda po banerze w ostatnim DH bylby prawie rowno z Reichem. Teraz mamy SL w Schladming, Cuche poza stawka, zostaje Reich i Bode - jak cos nie skopie powinien nie stracic duzo do Benka. Nasteponie DH i kombinacja w Chamonix. Wychodzi na to ze Bode nie tylko ma szanse wyskoczyc na 1 ale jeszcze odskoczyc troche od pozostalych, przy odrobinie szczescia Jak obstawiacie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2008 Widać, że dla Bode walka o Kulę jest najważniejsza - dzisiejsze zwycięstwo w kombinacji i następne zawody w tej konkurencji będą go przybliżać do celu. Ani Cuche, ani Raich nie są tak wszechstronni - pierwszy odstaje w slalomie, drugi w zjeździe. Także ja stawiam na Miller'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2008 Ja zawsze liczę że Herman jeszcze coś wykrzesa z tej swojej tytanowej (czy jakiej tam) nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2008 Tez stawiam na Bode (nie weim czemu nawet polscy komentatorzy robia blad i mowia 'bode', tymczasem powinno byc 'boudi:') Miller'a. Nie wiem czemu ale lubie goscia i trzymam za niego kciuki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 20 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2008 Czesciej chyba zdaza sie ze mowia 'boudy' - natomiast 'boudi' praktycznie nie wystepuje Tez jestem za, choc ciut mnie "martwi" najgorsze od lat punktowanie SG, no choc sezon sie jeszczenie skonczyl. A zdrugiej strony jak tak popatrze na Cuche'a to tez mu sie "cos od zycia nalezy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKI-maniac Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 come on Bode! uwielbiam te jego nonszalancje na stoku, wygląda jakby mu w ogole nie zalezalo, jak by se jechal ot tak, a potem laduje na podium:) najbardziej wyrazne to jest na starcie, gdzie wszyscy odpychaja sie na maksa, zeby zacisniete, wszystkie miesnie napiete, a Bode tak po luzaku jak od niechcenia wytacza sie z budki startowej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi