mglum Napisano 27 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2003 Serce rośnie patrząc na frekwencję na forum o tej porze roku;) No, ale ja w innej sprawie. Solidne funcarvy dla człowieka z ambicjami wzrostu ok. 1m 80, ważącego ok. 77-80kg potrzebne od zaraz. Proszę o oświecenie w tej sprawie: jaka marka, długość, wiązania itd itp. Wdzięczen będę dozgonnie za wszelkie porady I pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski-addicted Napisano 3 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2003 Jakie funcarvy? nie ma juz funow... chyba fiszer wypuscil w tym roku jakis model ale inne firmy poprzestaja na slalomkach. ja takowe polecam...- idealne do wycinania funowych skretow...w mojej opini (jak i wielu osob na tym forum) topowym modelem w tej klasie jest Fischer Worldcup SC... pozdro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mglum Napisano 6 Październik 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2003 Jakie funcarvy? No tak, ani się człowiek obejrzy i już nie ma. Choć w kolekcji 02/03 Radarc`i są. No, ale skoro wspomniałeś o Fischer Worldcup SC, to ja ciągle nie wiem jaką długość wybrać na 178cm wzrostu i ok. 78 kg. Dzięki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 6 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2003 Jakie funcarvy? 160cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mglum Napisano 14 Październik 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2003 Jakie funcarvy? Sanx: ski-addicted & bobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mglum Napisano 14 Październik 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2003 Jakie funcarvy? Sanx: ski-addicted & bobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi