Maria Napisano 13 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2008 Proponuję zagajenie: Ależ my się przecież znamy ze Skionline! Żeby na to odpowiedzieć, trzeba niezłego refleksu, czyli zaprzeczenie należy odebrać jako potwierdzenie (bo my tu wszystkie ostre baby, jak sądzę) . Wynika sprzeczność i dalszy rozwój sytuacji trudny do przewidzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 13 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2008 No to wchodzimy już na wyższy poziom i niezłego offa Trzeba bezie pomyśleć o wątku skierowanego w te tematy Poczekajmy na odpowiedź JC w sprawie obiektywu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 13 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2008 Haha:) też już z niecierpliwością czekam co na to wszystko JC:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 14 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2008 też już z niecierpliwością czekam co na to wszystko JC Taa, tylko że sam zainteresowany chyba się zawstydził :D bo my tu wszystkie ostre baby, jak sądzę No ja to raczej nieśmiała jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2008 Haha:) też już z niecierpliwością czekam co na to wszystko JC:D hmmmm ..... może wrócicie do tematu ... proszę! A co do Weekendu to planuję Pitztal lub ... Moeltaller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 14 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2008 hmmmm ..... może wrócicie do tematu ... proszę! No i jest odpowiedź :D ok, to zamykamy offa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 14 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2008 A tak na marginesie to nieźle sobie radziła na nartach, ale już koniec..... teraz o majówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2008 A tak na marginesie to nieźle sobie radziła na nartach, ale już koniec..... teraz o majówce. Eeeee to redaktor Agnieszka, bo już się zastanawiałem o kogo chodzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 14 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2008 uuuu... JC, to proponuję sobie robić notatki z kim, kiedy i po co:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 14 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2008 uuuu... JC, to proponuję sobie robić notatki z kim, kiedy i po co:D He, he, nie odzywalem sie no bo juz niby zeszliscie z bocznego toru... ale jak tak to od poczatku meczylo mnie pytanie czy JC mowil o obiektywie czy "obiektywie":D, no i jakim zumem sie chwalil :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 14 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2008 buahahahaha! Cieszę się że ktoś sie w końcu odważył to napisać!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 14 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2008 He, he, nie odzywalem sie no bo juz niby zeszliscie z bocznego toru... ale jak tak to od poczatku meczylo mnie pytanie czy JC mowil o obiektywie czy "obiektywie", no i jakim zumem sie chwalil Ja nie mogę, spadłam z krzesła ze śmiechu :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 14 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2008 A co myslicie o Kaunertalu w tych dniach. Podobno karnet za free i nie ma tłoku. Kilka lat temu czytałem na łamach "SKI", że ten chodź bardziej oddalony od Polski lodowiec i mało zachęcająco wyglodajacy na mapce jest super. Był ktoś może?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Przypominam wątek bowiem jakoś poszło bardziej w tusz do rzęs:rolleyes: lub obiektyw niż kto i gdzie w weekend majowy. U mnie wyraźnie zbiera się na Molltaler a jak zauważyłem, to póki co pisze się tam Sławek, Berry, Paul no i nasz dzisiejszy solenizant (choć z opcją że gdzie indziej też). To już prawie połowa forum;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 A co myslicie o Kaunertalu w tych dniach. Podobno karnet za free i nie ma tłoku. Kilka lat temu czytałem na łamach "SKI", że ten chodź bardziej oddalony od Polski lodowiec i mało zachęcająco wyglodajacy na mapce jest super. Był ktoś może?? Wyglada ze maja tak teraz niezle - jak chyba na wszystkich ausryjackich lodowcach w tym momencie, ale pisza ze w dolinie 2 metry sniegu :eek: Na Tux wiem ze bez problemow pojade na letnich kapciach ale tam ?? Zbytnio sie ni eprzykladalem ale o darmowych karnetach sie nie doczytalem jakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 bowiem jakoś poszło bardziej w tusz do rzęs:rolleyes: lub obiektyw niż kto i gdzie w weekend majowy. U mnie wyraźnie zbiera się na Molltaler a jak zauważyłem, to póki co pisze się tam Sławek, Berry, Paul no i nasz dzisiejszy solenizant (choć z opcją że gdzie indziej też). To już prawie połowa forum;) Ja celuje w Solden i mam nadzieje że nie będzie tłumów. Będę 300 kilosów od was ale duchem razem z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Zimowy majowy weekend Wg wszystkich znaków na niebie i ziemi tegoroczny weekend zapowiada się zimowo. Na lodowcach w Alpach niepodzielnie panuje zima. Temperatury w dzień nawet nie zbliżają się do zera. Dzisiaj rano na lodowcach w Tyrolu było -10C i padał śnieg. Pokrywa śnieżna na dochodzi do 3 metrów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikol Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Ja planuje Obertauern + 2 dni Sportgastein + Molltaler + Kitzenhorn... no i szlus jeśli chodzi o ten sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Ja planuje Obertauern + 2 dni Sportgastein + Molltaler + Kitzenhorn... no i szlus jeśli chodzi o ten sezon kilka dni temu przejeżdżałem przez Obertauern... Było tak śnieżnie, że niektóre samochody miały założone łańcuchy, a niektóre już nie musiały zakładać :-))))... Teraz pewnie jest tam idealnie jeśli chodzi o warunki na stoku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 a ja tylko napisze Wam-po pierwsze primo-to Wam zadzroszcze,po drugie primo-zycze obyscie wysszaleli sie i jezdzili jak najwiecej sie da bez wypadkow...adanej majowki moje koledzy i kolezanki...mysle i mam nadzieje ze jak wrocicie bede mogł zobaczyc na fotkach wasze wygibasy i widoki:confused: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 kurde, musze auto do góry podnieść zalożyć zimówki ?? i chyba tez pojade na molltaler prawdopodobnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 kurde, musze auto do góry podnieść zalożyć zimówki ?? i chyba tez pojade na molltaler prawdopodobnie:) Grozisz nam:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 loyalnie ostrzegam ale jak mnie nie chcecie to nie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 kurde, musze auto do góry podnieść zalożyć zimówki ?? i chyba tez pojade na molltaler prawdopodobnie:) tam zimowek nie bedziesz potrzebowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 no to nie podnosze do gory i zostają letnie kapcie:),o dziury w drodze nie musze sie bać bo to A:), jak u nas miski nie urwalem to u nich też nie urwe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi