Keszelski Napisano 11 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Nie jestem pewien, czy to pytanie powinienem zadawć teraz, czy raczej na początku nowego sezonu. Otóż staram się zawsze oglądać relacje z zawodów alpejskich, ale skazany jestem wyłącznie na eurosport1, bo posiadam analogową antenę sat, skierowaną na hot-bird'a i astrę. Czasy takie, że dobrych stacji analogowych coraz mniej i należałoby przesiąść się na jakąś platformę cyfrową. Zakup takiej rozważam przed następnym sezonem. I stąd moje pytanie do osób, które mają takie platformy: Która z platform jest najlepsza jeśli chodzi o nadawnie realcji z zawodów alpejskich. Najlepsza, czyli są na niej liczne stacje (jakie?), które relacjonują ski-alpine. Wiadomo, że powinno być eurosport 1 i 2, ale może są jeszcze jakieś inne "pewniaki", bo jak wiadomo (było już o tym gdzieś tu na skionline) w eurosporcie alpine często przegrywa z biathlonem i klasyką Powtarzam, codzi mi o wybór platformy, czyli która: cyfra plus, n, polsat cyfrowy, a może jest jeszcze coś innego. Wybiorę taką, która gwarantuje najwięcej ski-alpine, reszta oferty programowej będzie miała drugorzędne znaczenie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Możesz kupić Polsat lub Cyfrę, tam masz w pakiecie Eurosport gdzie nadawana jest większość zawodów, a te których nie transmituje ES możesz oglądać np. na programie Słoweńskim SLO1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keszelski Napisano 11 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2008 i SLO1 jest na tych obydwóch platformach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2008 i SLO1 jest na tych obydwóch platformach? Na Polsacie na 100%, a na C+ na 90% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 11 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Na Polsacie Cyfrowym jest SLO1, które raczej nie pokazuje Alpin Ski. Transmisje są (przynajmniej ja tak pamiętam) na SLO2, którego na Polsacie Cyfrowym nie ma -jest na Canal +; z kolei Polsat Cyfrowy pokazuje niektóre zawody, których nie pokazywał Eurosport (Austria). Na obu platformach jest RAI Sport i ARD, ZDF, które też pokazują zawody narciarskie. Konkludując - wybrałbym Polsat Cyfrowy. Dodam, że czasami zerkniesz na AZS Cz-wa w przerwach od nart:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keszelski Napisano 11 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Dodam, że czasami zerkniesz na AZS Cz-wa w przerwach od nart:) Słuszne spostrzeżenie, dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy użytkownik Napisano 11 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Zeby oglądać zawody z Austrii po polsku (najczęściej na polsat sport extra) trzeba dokupic dodatkowy pakiet "sport" (polsat sport extra , eurosport 2 , extreme , espn) za 13,90/mies. Eusp 2 czasami tez się przydaje jak są niezapowiedziane zmiany , w minionym sezonie biegówki wypchnęły pare razy alpejczyków na eusp 2. Ja niestety nie dokupiłem pakietu i musiałem austrię nagrywać/oglądać na RAI sport (nie cierpię ich paplaniny:mad: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 11 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2008 a ja powiem tak kup sobie jaką chcesz satelite, weź kup dobre łącze do neta i albo zainstaluj SOPCasta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keszelski Napisano 12 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2008 możesz napisać parę słów co to jest ten SOPcast? z lenistwa nie chce mi się szukać info w necie, a uwagi kogoś kto już użytkuje (a zakładam, że takiego sopcasta masz) są zwykle najciekawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi