pablo_duch Napisano 14 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2008 Jak w tytule o co w tym chodzi? ze ktos przeglada profil czy jak? prosze o wyjasnienie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2008 Po pierwsze przepraszam, że jest wiele słów nie przetłumaczonych! Postaram się jak najszybciej przygotować tłumaczenia. Już tłumaczę. W nowej wersji Naszego Forum zmieniony został także sposób wyświetlania profilu uzytkownika. Jak sami możecie się przekonać w profilu zawartych jest o wiele więcej informacji niż poprzednio. Jedną z nich są także statystyki. Do nich należy także Recent Visitos - czyli Ostatni Użytkownicy, którzy odwiedzili profil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2008 Po pierwsze przepraszam, że jest wiele słów nie przetłumaczonych! Postaram się jak najszybciej przygotować tłumaczenia. Już tłumaczę. W nowej wersji Naszego Forum zmieniony został także sposób wyświetlania profilu uzytkownika. Jak sami możecie się przekonać w profilu zawartych jest o wiele więcej informacji niż poprzednio. Jedną z nich są także statystyki. Do nich należy także Recent Visitos - czyli Ostatni Użytkownicy, którzy odwiedzili profil. Permanentna inwigilacja:eek::D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 14 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2008 Permanentna inwigilacja:eek::D:D Sb ty jakis przewrazliwiony na punkcie tej inwigilacje heheheheeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2008 Sb ty jakis przewrazliwiony na punkcie tej inwigilacje heheheheeh No bo to była moja domena i nie powinna być ogólnodostępna:mad::D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 14 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2008 No bo to była moja domena i nie powinna być ogólnodostępna:D jednym słowem teraz gdzie zajrzysz-komu zajrzysz w gacie bedzie On wiedział ze SB buszuje nieczym BUSZMEN hehehhe:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 14 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2008 (edytowane) Permanentna inwigilacja:eek:D Wiedziałem że Sławek sę oburzy:) Mój profil np. ostatnio Soczek odwiedził A tak nawiasem pisząc: Czy można zwiększyć ilość minek, które można użyć w poście? Bo np jak cytowałem Sławka, a On użył już 4 minki, to ja już Swoich nie mogłem wrzucić ;-) Edytowane 14 Maj 2008 przez szparaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2008 Wiedziałem że Sławek sę oburzy Mój profil np. ostatnio Soczek odwiedził A tak nawiasem pisząc: Czy można zwiększyć ilość minek, które można użyć w poście? Bo np jak cytowałem Sławka, a On użył już 4 minki, to ja już Swoich nie mogłem wrzucić ;-) A to i tak się ograniczałem a w zasadzie musiałem się ograniczyć, ja jak mam taki problem to wywalam minki tego kogo cytuję: właśnie tak jak wp:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 14 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2008 No bo to była moja domena i nie powinna być ogólnodostępna Hehehe, niezłe. W sumie to sądzę że czasem było lepiej żyć w niewiedzy Któż zacz zaglądał na nasz profil, bowiem teraz to wiemy Kto !!!, no ale z drugiej strony będziemy tez wiedzieli Kto do Naszego profilu nie zagląda :eek::eek::eek:. P.S. Sorki Sławku, żem z cytatu Twego emotikony wyciął bo moje by po prostu nie wlazły. P.S.2. Rzeczywiście może by tak licznik tychże nie uwzględniał tych z cytatów ???. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi