jarekfay Napisano 16 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2008 Wybieram się na narty do Austrii, podoba mi się ośrodek Nassfeld-Hermegor. Czy ktoś tam był i coś mi doradzi czy to dobry wybór? No i oczywiście będę wdzięczny za informacje sprawie noclegu w okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 16 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2008 Wybieram się na narty do Austrii, podoba mi się ośrodek Nassfeld-Hermegor. Czy ktoś tam był i coś mi doradzi czy to dobry wybór? No i oczywiście będę wdzięczny za informacje sprawie noclegu w okolicy? a w jakim terminie ? Pytam, bo czasem :-)) tam tłoczno... oczywiście w innym rozumieniu "tłoczno" niż w Polsce... A czy dobry wybór ? To zależy jakie masz oczekiwania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 16 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2008 ja byłem w mojej galeri masz zdjęcia z hermagor nassfeld, najlepsze jest zamieszkanie pod wyciagami w bliskim rejonie bo nie bedziesz musial auta ruszać wejdz na strone hermagor-nassefeld tam masz zakladke gdzie znajdziesz większośc mozliwosci noclegu w tej meijscowosci. ogolnie mowiąc super miejsce:) a tutaj masz relacje z tamtego miejsca http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=6718&highlight=hermagor na przyszłośc uzyj wyszukiwarki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarekfay Napisano 16 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2008 pierwszy tydzień lutego a oczekiwania no cóż...trasy szerokie i długie dla wszystkich, snieg bo nawet w alpach bywa róznie, podobno klejka jest tam w środku Tropolach i można na piechotke bes skibusa. Ważne też ogólne wrazenie czy jest super a może tylko nieźle. Generalnie szukam fajnego miejsca z klimatem. Będę wdzięczny, ża wszystkie informacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarekfay Napisano 16 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2008 dzięki za iformacje, na te noclegi oczywiście trafiłem, ale wazne są opinie takie jak twoja. jężeli możesz polecic jakis apartament to prosze o link. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2008 Bardzo dobry wybór Polecam Nassfeld. To wspaniałe miejsce na narty! Byłem tam w kwietniu tego roku ... po raz kolejny. I jak zwykle wyjeździłem się do bólu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 16 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2008 pierwszy tydzień lutego a oczekiwania no cóż...trasy szerokie i długie dla wszystkich, snieg bo nawet w alpach bywa róznie, podobno klejka jest tam w środku Tropolach i można na piechotke bes skibusa. Ważne też ogólne wrazenie czy jest super a może tylko nieźle. Generalnie szukam fajnego miejsca z klimatem. Będę wdzięczny, ża wszystkie informacje. Pozdrawiam Śnieg :-))... kto to wie... ostatnia zima była niezła... tras rzeczywiście jest zatrzęsienie... długie, szerokie... szerokich też jest trochę... europejskie wc również :-) kolejka jest (udało mi się kiedyś zasnąć w niej :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarekfay Napisano 16 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2008 to może jakiś namiar na kwatere? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarekfay Napisano 16 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2008 niestety w tropolach wszystko zarezerwowane znacie inna fajną wioske w poblizu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi