aklim Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2008 sezon za pasem:), chciałoby sie coś poczytać , pooglądać o nartach i nie tylko:rolleyes:, a tu straszna bryndza na naszym rynku jeżeli chodzi o branżowe czasopisma dotyczące wszystkiego co z nartowaniem związane:confused: . Zastanawiam się , czy nasz rynek jet taki mało chłonny i wydawnictwa tego typu to żaden biznes, czy też , poza nielicznymi wyjątkami , brak ludzi z wiedzą , chęciami i umiejętnościami żeby coś takiego wydawać ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2008 sezon za pasem:), chciałoby sie coś poczytać , pooglądać o nartach i nie tylko:rolleyes:, a tu straszna bryndza na naszym rynku jeżeli chodzi o branżowe czasopisma dotyczące wszystkiego co z nartowaniem związane:confused: . Zastanawiam się , czy nasz rynek jet taki mało chłonny i wydawnictwa tego typu to żaden biznes, czy też , poza nielicznymi wyjątkami , brak ludzi z wiedzą , chęciami i umiejętnościami żeby coś takiego wydawać ??? Jak to! Przecież jest Ski, NTN... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2008 Myślę,że to względy rynkowe są tego powodem. W małym nakładzie musiałaby taka gazetka fortunę kosztować żeby była rentowna. Jest to tematyka sezonowa,co zresztą widać po aktywności tego forum. Pewnie trudno byłoby utrzymać redakcję takiego czasopisma działając przez kilkanaście tygodni w roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2008 Aklim net im chyba jednak dal rade. NTN jeszcze kupuje, pozostalych juz nie bo praktycznie wszystko w necie moge znalezc. Kazdy przecietny narciarz chcacy zasiegnac info o nartach szuka najpierw na necie a nie biega po kioskach za czasopismami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2008 Aklim net im chyba jednak dal rade. NTN jeszcze kupuje, pozostalych juz nie bo praktycznie wszystko w necie moge znalezc. Kazdy przecietny narciarz chcacy zasiegnac info o nartach szuka najpierw na necie a nie biega po kioskach za czasopismami. Z tego właśnie powodu ja nie kupuję prasy z programem TV. A tam żadnej nie kupuję. Wszystko mam w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2008 czasopisma Fakt wtym roku coś opóźniają,nawet magazynu ski nie można jeszcze zamówic,nie mówiąc już o ntn,gdzie zawsze o tym czasie był dostępny-ludzie chcą wydać kasę na sprzęt,ale jaki?-dobrze ,że forum podpowie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pantera Napisano 12 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2008 czasopisma To akurat nieprawda. Sam bardzo czekam na nowego NTNa. Co roku pojawia się w sprzedaży po 25tym października. Kontaktowałem się z redakcją i nie będzie żadnego opóźnienia także tym razem. Poza tym wszystko można wyczynać na ich stronie - ntn.pl pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 12 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2008 Ok - zgadzam się ,że w necie znaleźć można wszystko lub prawie wszystko , ale ja jestem raczej tradycjonalistą , który lubi sobie wziąć do ręki kawałek papieru i poczytać (w różnych miejscach:D ). I nie chodzi mi tylko o tematy dotyczące sprzętu , najnowszych kolekcji etc. , ale też opisy miejsc , reportaże z wypraw, wywiady. Co do NTN-u to wydawnictwo , które od lat kupuję i nawet czasem biorę jakiś archiwalny egzemplarz do ręki ,zeby "przypomnieć" sobie czym się żyło np. 5 lat temu:) . Jak trafię w kiosku , to kupuję jeszcze Ski Magazyn , Narty i to chyba wszystko co można u nas dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 12 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2008 Ja też polecam "Ski" I tak jak aklim uważam że czytanie gazety np. przed snem w łóżku jest sto razy przyjemniejsze niż ślęczenie przed ekranem i męczenie oczu. No i po za tym po przeczytaniu jakiegoś ciekawego artykułu czy relacji z zawodów można spokojnie iść spać i liczyć na jakieś narciarskie sny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi