jebaka Napisano 10 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2003 Piszcie czy kiedyś byliście i zamierzacie w tym sezonie sobie wystartować. Ja startowałem w tamtym sezonie i było fajnie poza miejscami jakie zajmowałem (gdzies na końcu tabeli):-(( Info na temat zawodów znajdziecie na : http://ww.narty.site.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel22 Napisano 10 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2003 Startuje ktoś w zawodach amatorów?? Ja startuje jebako - teraz juz na serio ................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebaka Napisano 10 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2003 Startuje ktoś w zawodach amatorów?? Tak Michałku - startujesz pewnie jak w tamtym roku startowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel22 Napisano 10 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2003 Startuje ktoś w zawodach amatorów?? Teraz to przejade szybciej od ciebie bo ciezszy ze mnie jebaka jest, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebaka Napisano 10 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2003 Startuje ktoś w zawodach amatorów?? nie zawsze ciężar idzie w parze z czasem przejazdu;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 12 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2003 Startuje ktoś w zawodach amatorów?? Ja startuje w kilku roznych cylkach imprez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angel Napisano 22 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2003 Startuje ktoś w zawodach amatorów?? Ja bylam na takich zawodach w ubieglym sezonie ,zawody odbywaly sie w DSD w Bytomiu i mialam co prawda odlegle miejsce ale byla super zabawa . Ten zawody w ktorym bralam udzial to family cup. w tym roku tez beda to organizowac pozdrawiam angel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi