Homar Napisano 14 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2008 Gratka dla fanów sportów motorowych wyscig mistrzów tego roku silnie obsadzony kto ma euros, polecam zaraz zacznął sie półfinały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 14 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2008 SEB! finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 14 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2008 Loeb jedzie zawaliscie od początku wyscigi z jego udziałem jak przystało na mistrza trzymaja w napieciu ostatni był wygrany szybko ale 1/8 i 1/4 ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 14 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2008 Szkoda, że Michael odpadł - liczyłem na finał Loeb vs. Schumacher:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 14 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2008 no i to chyba nawet było by możliwe bo Seb był rozstawiony w przed ostatniej parze a Michael w pierwszej co przy systemie pucharowym dawałoby szanse na taki finał niestety Schumacher dał objechać sie jeśli dobrze pamietam Jankesowi który w zawodach wystartował w zastępstwie za Pastrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 14 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2008 Piękne zawody! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 14 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2008 (edytowane) pewnie tak ;( nie obejżałem finału .... ;/ ale do półfinałów piękne Seb zwycięzcą po raz III a teraz szukam na necie przejazdu finałowego jak kogoś poza naszą dwójka to interesuje to zapraszam na http://www.raceofchampions.com/ Edytowane 14 Grudzień 2008 przez Homar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 14 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2008 Sprawiedliwości stało się zadość. Wygrał Wielki Kierowca, ale patałach i tak doszedł aż nadto daleko. Wstrząsnął mną widok Michele Mouton. Ta bardzo atrakcyjna pani strzeliła sobie taką kalafiurę, że wyglądała jak bufetowa z baru w Pietropawłowsku:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 14 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2008 (edytowane) No Mirek - rocznik 51:) , ale i tak jest piękna! Edytowane 14 Grudzień 2008 przez Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 14 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2008 tak to dokładnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 14 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2008 No właśnie, ale wolę ją tak wyglądającą [ Aleeee sypło zdjęcioma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 14 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2008 Dla takiej laski warto całą galerię założyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 14 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2008 No to ciut starsza fotka:p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 14 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2008 No tak panowie, rozumiem....... w koncu z kazdym uplywajacym dniem wszystkie kobiety sa coraz mlodsze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 14 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2008 Jestem bardzo świadomy tego, że lekko odbiegam od zasadniczego tematu, ale tak mnie ruszyła fryzura Mistrzyni, że grzebłem w filmach i tak się zastanawiam, jakby chłopaki dziś pojechały nie w fokusach wrc, tylko w takim pojeździe jak tu nasza bohaterka:D [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=sC4qtfiiuY4[/YOUTUBE] B grupa była jednak lekkim przegięciem pały:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 14 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2008 (edytowane) B grupa była jednak lekkim przegięciem pały:eek: raczej... szkoda że idioci z FIA zobaczyli to dopiero po tak wielkiej tragedi... maj 82r. smierć Henri "HENKI" Toivonena na rajdzie korsyki a co do tego quattro B gr. to również lekkie przegięcie pały dla kierowców było ponoć skręcanie nim przypominało manewry czołgiem... tak powiedział sam Walter Rohl wiem że w polsce jakiś pasjonat zdbudował oryginalną replike tego modelu ale nie znam szczegółów odkąd przestałem prenumerować WRC wypadłem z "branży". Edytowane 14 Grudzień 2008 przez Homar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 15 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2008 wiem że w polsce jakiś pasjonat zdbudował oryginalną replike tego modelu ale nie znam szczegółów odkąd przestałem prenumerować WRC wypadłem z "branży". http://moto.onet.pl/1469100,4645,artykul.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 16 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2008 W uzupełnieniu wątku, dzisiejsza informacja o rezygnacji Subaru z WRC! Szokująca decyzja Subaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 16 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2008 no i powoli WRC sie sypie czyżby to już koniec tej klasy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 16 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 odgrzewam. Alooo! Coprawda to było już chwile temu ale... tegoroczne ROC ogladaliście ? Nie? A to szkoda booo bylo co oglądać. Turniej w Pekinie pełen był niespodzianek! Wygrał Mathias Ekstroem pokonując 2-0 samego Michaela Schumachera w finale. W zawodach nie jechał zeszłoroczny zwyciezca Seb. Loeb wyniki dla zainteresowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 A ja oglądałem:D Leciało chyba w zeszłym tygodniu na Eurosporcie. Wydawało się, że Schumacher jedzie na zwycięstwo a tu na ostatnich metrach... dostał bencki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 mimo to, w klasyfikacji narodów wygrali Niemcy pokonując Brytyjczyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 Ja też oglądałem. Podbały mi się te KTM na których się ścigali. Ostatnio nawet w TVN Turbo pokazywali taki jeden. Ogólnie fajna impreza, a zwycięstwo Mathiasa Ekstroema nie było zaskoczeniem bo to chyba jego 3 albo 4 wygrana w tych zawodach. No i bardzo dobrze jeździli Vettel i Schumacher. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi