raksa Napisano 15 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2003 ?????? no powiedzcie swoje zdanie bo moji zdaniem to jedne z lepszych nart elanka .... ale jezdilam tylko chwilke.....pozdrofka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mglum Napisano 18 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2003 kto powie cos mi o elanach SLX z zeszlego sezonu No właśnie! Też bym się chętnie czegoś dowiedział o elanach slx, w porównaniu do np. hcx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LLoret Napisano 18 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2003 kto powie cos mi o elanach SLX z zeszlego sezonu Tegoroczna SLX i HCX mają tą samą geometrię różnią się jedynie odrobinę twardością : SLX - warstwa tytanowa 0,9/0,7 HCX - 0,5/0,4 ; obydwie to slalomki ( chociaż o HCX mówią, że ma nardziej charakterystykę fanową ) Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mglum Napisano 21 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2003 kto powie cos mi o elanach SLX z zeszlego sezonu Dzięki, LLoreto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirmin Napisano 22 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2003 kto powie cos mi o elanach SLX z zeszlego sezonu jestem szczęśliwym posiadaczem elanków slx ) bardzo fajna narta , fajnie sie smiga (na dywanie) heyhe , czrekam na snieg , pozdrofka i zycze wam i sobie wielu spotkań na stokach w gronie kolegów z serwisu www.skionline.pl:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi