FUNFAN Napisano 19 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 Witamy serdecznie! posiadamy jeszcze wolne miejsca w autokarze do PEJO termin jak w tytule. Przejazd trasą Warszawa-Częstochowa-Katowice-Pejo (Val di Sole) Prosimy o kontakt telefoniczny: 691616515 (Marcin) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 19 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 A moze bys sie chlopie tak najpierw przedstawil. Walisz ni z gruchy, niz pietruchy, a dzien dobry to gdzie zostalo ? Za drzwiami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 Witamy serdecznie! posiadamy jeszcze wolne miejsca w autokarze do PEJO termin jak w tytule. Przejazd trasą Warszawa-Częstochowa-Katowice-Pejo (Val di Sole) Ponoć w waszym autokarze nie ma kibla i ogrzewanie szwankuje :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 19 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 Ponoć w waszym autokarze nie ma kibla i ogrzewanie szwankuje :eek: ...a przerwy są co 6 godzin i tylko w lasach nie na stacjach benzynowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 19 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 Sorry ale skojarzenie mam tylko jedno FUNFAN-tulipan A czy na stronie głównej skionline pisze ,że forum to darmowa bramka ogłoszeniowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 A czy na stronie głównej skionline pisze ,że forum to darmowa bramka ogłoszeniowa Na stronie głównej nie pisze, ale w zakładce do tego działu pisze: Tu zamieszczamy informacje niekomercyjne o wyjazdach, wolnych miejscach w samochodach, odstąpieniu wolnego apartamentu itp. Wszelkie ogłoszenia komercyjne będą usuwane, a autorzy banowani. Ale jak się nawpierdziela witamin i sterydów do karmienia kurczaków to mózg gąbczeje i nie trybi tak prostych informacji:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FUNFAN Napisano 26 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2009 Sprostowanie A moze bys sie chlopie tak najpierw przedstawil. Walisz ni z gruchy, niz pietruchy, a dzien dobry to gdzie zostalo ? Za drzwiami? Witam Moderatora. Wydaje mi się że słowa "Witam serdecznie" można w języku polskim uznać za ekwiwalent przywitania i pozdrowienia forumowiczów. Dodatkowo uważam że umieszczenie swojego imienia na dole postu jest formą przedstawienia się. Chyba że na skionline przyjęte zostało podpisywanie postów pełnym imieniem i nazwiskiem. Co do wypowiedzi kolegów forumowiczów z dużo większym stażem, którzy zareagowali na mój post to spieszę z wyjaśnieniami: Niniejsze ogłoszenie nie reklamowało wyjazdu komercyjnego. Chodziło o poinformowanie ew. zainteresowanych osób o możliwości dojazdu do Włoch w w.w terminie, ponieważ w autokarze jadącym na zorganizowany wyjazd zostało jeszcze wiele wolnych miejsc, które pozostały niewykorzystane. Post nie przedstawiał żadnej oferty komercyjnej (wygląd i zawartość takiej oferty określa Art.12 ustawy o usługach turystycznych). Zgodnie z cytowanym przez Was regulaminem forum gdyby administrator uznał moją wypowiedź za formę komercyjnej reklamy post zostałby skasowany, topic zamknięty a ja zbanowany. W mojej ocenie ogłoszenie to nie różni się niczym od topiców o wolnych miejscach w samochodzie, czy prywatnych wyjazdach na narty. Szanuje ze Jesteście innego zdania, ale wypowiedzi Pana SB ( i w mniejszym stopniu Pana Fanatyka) uważam za obraźliwe i nie przystające do skądinąd wysokiego poziomu tego Forum. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2009 Zgodnie z cytowanym przez Was regulaminem forum gdyby administrator uznał moją wypowiedź za formę komercyjnej reklamy post zostałby skasowany, topic zamknięty a ja zbanowany. kilka dni wcześniej zamieściłeś podobne ogłoszenie i zostało usunięte, czyżbyś nie zauważył? Banowanie to ostateczność i jak na razie w wieloletniej historii tego forum zdarzyła się tylko raz i wszyscy mają nadzieję że jedyny i ostatni. W mojej ocenie ogłoszenie to nie różni się niczym od topiców o wolnych miejscach w samochodzie, czy prywatnych wyjazdach na narty. Szanuje ze Jesteście innego zdania, ale wypowiedzi Pana SB ( i w mniejszym stopniu Pana Fanatyka) uważam za obraźliwe i nie przystające do skądinąd wysokiego poziomu tego Forum. Tak oczywiście i jedzie sobie autobus charytatywnie do Włoch i nikt z tego powodu nie czerpie korzyści materialnych, a już na pewno nie Ty... oczywiście z transportu nie czerpiesz korzyści ale z tego że Ci ludzie tam przyjechali już tak! I takie ogłoszenie różni się zasadniczo od jak to nazwałeś topików o miejscach w samochodzie, bo Ci którzy chcą kogoś zabrać do samochodu chcą jedyne uzyskać zwrot kosztów podróży podzielony przez ilość osób w samochodzie i nic poza tym. Nie mniej jednak witamy na forum i zachęcamy do czynnego korzystania z niego, a skoro jesteś Instruktorem narciarstwa możesz służyć swoją poradą nam zwykłym narciarzom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FUNFAN Napisano 27 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 kilka dni wcześniej zamieściłeś podobne ogłoszenie i zostało usunięte, czyżbyś nie zauważył? Faktycznie nie zauważyłem bo zamieszczałem ogloszenia na kilku forach i mogłem się pomylić.Mój błąd. Tak oczywiście i jedzie sobie autobus charytatywnie do Włoch i nikt z tego powodu nie czerpie korzyści materialnych, a już na pewno nie Ty... oczywiście z transportu nie czerpiesz korzyści ale z tego że Ci ludzie tam przyjechali już tak! Nie zgadzam się z Twoim punktem widzenia. Otóż wyjaśniam że na w.w wyjeździe z którego część uczestników jechała tym autokarem,a część korzystała z dojazdu własnego, nie było już wolnych miejsc ani do zakwaterowania ani do szkolenia, więc niemożliwością z mojego punktu widzenia byłoby czerpanie materialnych korzyści z pobytu kogokolwiek, zwłaszcza że te osoby mieszkałyby na pewno w innym hotelu (choćby ze wzgledu na brak miejsc) czy nawet innej miejscowości zgodnie z zaplanowanym przez siebie wyjazdem. I takie ogłoszenie różni się zasadniczo od jak to nazwałeś topików o miejscach w samochodzie, bo Ci którzy chcą kogoś zabrać do samochodu chcą jedyne uzyskać zwrot kosztów podróży podzielony przez ilość osób w samochodzie i nic poza tym. I dokładnie o to chodziło w tym przypadku-> zwrot kosztów podróży i obniżenie ich dla innych uczestników korzystających z autokaru Nie mniej jednak witamy na forum i zachęcamy do czynnego korzystania z niego, a skoro jesteś Instruktorem narciarstwa możesz służyć swoją poradą nam zwykłym narciarzom. Z chęcią bedę korzystać z forum. Dziękuję i do usłyszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 Nie zgadzam się z Twoim punktem widzenia Najlepiej będzie jak takie sprawy wcześniej uzgodnisz z administratorem, on tu jest władny, ja również mogę źle interpretować pojęcie komercji na tym forum, więc napisz next raz do JC bo to on jest adminem i na pewno Ci odpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi