raksa Napisano 18 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2003 gdzie w polsce mozna se troche na nartkach pojezdzic bo kompletnie nie wiem wszedzie sobie narty zjade tak doszczetnie ze chyba po 100 sezonach w austri czy we wloszech bylyby w lepszym stanie.....raksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LLoret Napisano 18 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2003 gdzie w polsce????? Świetne warunki zawsze w Kluszkowcach )))))) Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirmin Napisano 18 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2003 gdzie w polsce????? a ja zapraszam na Giewont:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebaka Napisano 18 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2003 gdzie w polsce????? True, w Kluszkowcach odkąd sięgam pamięcią warunki śniegowe były bardzo dobre. Tam po prostu dbają o trasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski-addicted Napisano 18 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2003 gdzie w polsce????? ale duzo ludzi... i krotkie sa te trasy.... ja znam jedno miejsce.. vide:moje wszesniejsze posty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 19 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2003 gdzie w polsce????? dokładnie jest tak jak piszesz ale inni mogliby się od nich uczyć...wszystkiego co związane z narciarstwem!!!!-muzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi