Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Wyjazd Alpy koniec marca - szukamy towarzystwa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

jedziemy we dwoje w ostatnim (21-28), bądź przed ostatnim (14-21) tygodniu marca na narty w Alpy. Miejsce jeszcze nie potwierdzone, ale w tym roku tyle śniegu, że można dowolnie wybierać. Bierzemy pod uwagę Włochy-Dolomity, lub Austrię.

Znajomi zrezygnowali, więc dla obniżenia kosztów noclegu i przejazdu (ach to euro) chętnie zabierzemy jedną lub dwie osoby. Auto to duże kombi 4x4 z boxem.

W Alpy jeździmy od wielu lat więc calość ogranizacji bierzemy na siebie. Prawo jazdy czy pomoc w prowadzeniu auta nie jest wymagana.

Nocleg raczej w apartamencie z powodów jw.

Edytowane przez grregs

Narty marzec

Witam,

Z przyjemnością do Was dołączę, najchętniej w przedostatnim tygodniu marca. Na nartach jeżdżę od kilku lat, najczęściej w Austrii. Wiek 30+, najlepsze wspomnienia z nart: Szwajcaria, okolice Sion (pyszne fondue!) A Austrię lubię za to, że jest najblizej :). Jeśli to, że uwielbiam zimę, lubię gotować i będę przeszczęsliwa, jeśli uda mi sie w tym roku pojeździć w fajnym miejscu i w miłym towarzystwie przekona was do mnie :) - dajcie znać, na forum albo na prywatny mail: catalina09@gazeta.pl

Pozdrawiam,

Kaśka

no i się wyjaśniło. Kasiu miło że do nas dołączyłaś ( w sensie na forum). mam nadzieję że zagościsz tu na dobre a chłopacy Cię pewnie zaraz poproszą o uzupełnienie profilu :D

A w kwestii wyjazdu to jakbyśmy my sobie dobierali trzecią osobę i mój chłop by postawił wymaganie że jek tylko 1 osoba dołącza to musi być dziewczyna to bym się obraziła :D a co jeśli jakiś fajny chłopak by chciał dołączyć :eek: :D

No ale macie już Kasię a Kasie to fajne dziewczyny są więc udanej zabawy :D:D:D

no i się wyjaśniło. Kasiu miło że do nas dołączyłaś ( w sensie na forum). mam nadzieję że zagościsz tu na dobre a chłopacy Cię pewnie zaraz poproszą o uzupełnienie profilu :D

A w kwestii wyjazdu to jakbyśmy my sobie dobierali trzecią osobę i mój chłop by postawił wymaganie że jek tylko 1 osoba dołącza to musi być dziewczyna to bym się obraziła :D a co jeśli jakiś fajny chłopak by chciał dołączyć :eek: :D

Chłopcy chłopcy :-), btw racja uzupelnij profil i witamy :D

...A w kwestii wyjazdu to jakbyśmy my sobie dobierali trzecią osobę i mój chłop by postawił wymaganie że jek tylko 1 osoba dołącza to musi być dziewczyna to bym się obraziła :D a co jeśli jakiś fajny chłopak by chciał dołączyć :eek: :D

Ależ nie stawiamy takiego warunku!

Nie zamierzamy nikogo dyskryminować (no może z wyłączeniem nałogowych palaczy), chociaż oczywiście zależy nam na sympatycznym towarzystwie. To ostatnie jak wiadomo nie zależy wyłącznie od płci ;-)

Tylko teraz Kasia podniosła poprzeczkę, bo fajny chłopak musiałby jeszcze umieć gotować :D:D:D

A tak na serio, to dopóki nie napiszę, że z kimś się dogadaliśmy to sprawa cały czas otwarta.

Edytowane przez grregs

Wyjazd druga połowa marca Nassfeld/Hermagor

Propozycja nadal aktualna, Kasia ze względu na obowiązki służbowe raczej nie pojedzie w proponowanym terminie.

Zdecydowaliśmy się na Nassfeld/Hermagor bo tam nas jeszcze nie było, a tegoroczne warunki śniegowe gwarantują dobrą jazdę nawet w końcu marca.

Termin raczej 14-21 marca, ale jest niewielkie ryzyko, że będzie to następny tydzień tj 21-28.

poszukuję 2 osoby do apartamentu w dolinie zillertall od 14 do 21 marca jestem z Torunia i jadąc po drodze odbieram kolegę z Żar koło Zielonej Góry cena partamentu to 319 ojro w cenie superskipas na calą dolinę (ponad 600 km tras) łacznie zlodowcem hintertux

link do strony http://pl.zillertalinfo.eu/oferta_specjalna/36/7/18/index.html

mój adres robert_407@op.pl

• 2 weeks later...