grregs Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 (edytowane) Witam jedziemy we dwoje w ostatnim (21-28), bądź przed ostatnim (14-21) tygodniu marca na narty w Alpy. Miejsce jeszcze nie potwierdzone, ale w tym roku tyle śniegu, że można dowolnie wybierać. Bierzemy pod uwagę Włochy-Dolomity, lub Austrię. Znajomi zrezygnowali, więc dla obniżenia kosztów noclegu i przejazdu (ach to euro) chętnie zabierzemy jedną lub dwie osoby. Auto to duże kombi 4x4 z boxem. W Alpy jeździmy od wielu lat więc calość ogranizacji bierzemy na siebie. Prawo jazdy czy pomoc w prowadzeniu auta nie jest wymagana. Nocleg raczej w apartamencie z powodów jw. Edytowane 6 Luty 2009 przez grregs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaszu Napisano 6 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2009 Narty marzec Witam, Z przyjemnością do Was dołączę, najchętniej w przedostatnim tygodniu marca. Na nartach jeżdżę od kilku lat, najczęściej w Austrii. Wiek 30+, najlepsze wspomnienia z nart: Szwajcaria, okolice Sion (pyszne fondue!) A Austrię lubię za to, że jest najblizej . Jeśli to, że uwielbiam zimę, lubię gotować i będę przeszczęsliwa, jeśli uda mi sie w tym roku pojeździć w fajnym miejscu i w miłym towarzystwie przekona was do mnie - dajcie znać, na forum albo na prywatny mail: catalina09@gazeta.pl Pozdrawiam, Kaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 7 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 no i się wyjaśniło. Kasiu miło że do nas dołączyłaś ( w sensie na forum). mam nadzieję że zagościsz tu na dobre a chłopacy Cię pewnie zaraz poproszą o uzupełnienie profilu A w kwestii wyjazdu to jakbyśmy my sobie dobierali trzecią osobę i mój chłop by postawił wymaganie że jek tylko 1 osoba dołącza to musi być dziewczyna to bym się obraziła a co jeśli jakiś fajny chłopak by chciał dołączyć :eek: No ale macie już Kasię a Kasie to fajne dziewczyny są więc udanej zabawy :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 no i się wyjaśniło. Kasiu miło że do nas dołączyłaś ( w sensie na forum). mam nadzieję że zagościsz tu na dobre a chłopacy Cię pewnie zaraz poproszą o uzupełnienie profilu A w kwestii wyjazdu to jakbyśmy my sobie dobierali trzecią osobę i mój chłop by postawił wymaganie że jek tylko 1 osoba dołącza to musi być dziewczyna to bym się obraziła a co jeśli jakiś fajny chłopak by chciał dołączyć :eek: No ale macie już Kasię a Kasie to fajne dziewczyny są więc udanej zabawy :D:D Chłopcy chłopcy :-), btw racja uzupelnij profil i witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grregs Napisano 7 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 (edytowane) ...A w kwestii wyjazdu to jakbyśmy my sobie dobierali trzecią osobę i mój chłop by postawił wymaganie że jek tylko 1 osoba dołącza to musi być dziewczyna to bym się obraziła a co jeśli jakiś fajny chłopak by chciał dołączyć :eek: No ale macie już Kasię a Kasie to fajne dziewczyny są więc udanej zabawy :D:D Ależ nie stawiamy takiego warunku! Nie zamierzamy nikogo dyskryminować (no może z wyłączeniem nałogowych palaczy), chociaż oczywiście zależy nam na sympatycznym towarzystwie. To ostatnie jak wiadomo nie zależy wyłącznie od płci ;-) Tylko teraz Kasia podniosła poprzeczkę, bo fajny chłopak musiałby jeszcze umieć gotować :D:D A tak na serio, to dopóki nie napiszę, że z kimś się dogadaliśmy to sprawa cały czas otwarta. Edytowane 17 Luty 2009 przez grregs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grregs Napisano 11 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2009 Wyjazd druga połowa marca Nassfeld/Hermagor Propozycja nadal aktualna, Kasia ze względu na obowiązki służbowe raczej nie pojedzie w proponowanym terminie. Zdecydowaliśmy się na Nassfeld/Hermagor bo tam nas jeszcze nie było, a tegoroczne warunki śniegowe gwarantują dobrą jazdę nawet w końcu marca. Termin raczej 14-21 marca, ale jest niewielkie ryzyko, że będzie to następny tydzień tj 21-28. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertq5 Napisano 14 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2009 poszukuję 2 osoby do apartamentu w dolinie zillertall od 14 do 21 marca jestem z Torunia i jadąc po drodze odbieram kolegę z Żar koło Zielonej Góry cena partamentu to 319 ojro w cenie superskipas na calą dolinę (ponad 600 km tras) łacznie zlodowcem hintertux link do strony http://pl.zillertalinfo.eu/oferta_specjalna/36/7/18/index.html mój adres robert_407@op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anabella Napisano 17 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2009 Witam, czy propozycja jest nadal aktualna? Pozdrawiam! "Anabella" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grregs Napisano 17 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2009 Witam, czy propozycja jest nadal aktualna? Pozdrawiam! "Anabella" Tak aktualne, jak pisałem jedziemy do Hermagor/Nassfeld, w sprawie szczegółów prosze o PW lub maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grregs Napisano 28 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2009 No i wszystko zaklepane, jedziemy do Hermagor/Nassfeld, ekipa w komplecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi