dareklewandowski Napisano 11 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2009 Tutaj w sposób zrozumiały na ten temat http://www.poradnikmedyczny.pl/mod/archiwum/6473_grozi_jazda_nartach.html Mario wracaj do zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 11 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2009 Rany Julek, dziękuję Wam wszystkim za wspaniałe słowa pocieszenia! I dużo zdrowia i cierpliwości dla wszystkich kontuzjowanych! Kasiu, a propos ADHD, to w sumie pozytywna cecha ludzi twórczych i inteligentnych:). Tak, że może warto je mieć, nawet jeśli człowieka czasem "nosi" nie do wytrzymania. Dodam, że z dużą dozą prawdopodobieństwa podejrzewam o nie mojego Tatę, który ma 92 lata, wciąż nie może usiedzieć, i może dlatego świetnie się trzyma, choć też miewa kłopoty zdrowotne (staw biodrowy)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 12 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2009 Czyli mowisz że z tego się nie wyrasta:eek: dla mnie to super:D Zdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 27 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 Czołem wszystkim po dłuższej przerwie! No, i wczoraj się dowiedziałam, że nie jest tak źle, jak mogło być: ponadrywane były wiązadła krzyżowe i jeszcze jakieś, uszkodzona łękotka - ale na szczęście nie trzeba jej będzie operować Do tego miałam jeszcze lekki wstrząs mózgu (co za szczęście, że byłam w kasku!) i obtarta skóra na brodzie. Dziwnie szybko się człowiek regeneruje -wciąż ślady podrapania na gębie, a już nawet schodzę po schodach 1/1 (krok/stopień, duża rzecz)! Teraz mam trochę popływać, a wkrótce w góry! Uchacha! Śnieżna wiosna czeka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi