efcia_xD Napisano 27 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 Planuję w tym sezonie tygodniowy wyjazd na narty i chciałabym wypożyczyć na ten czas gigantki komórkowe, najlepiej Fischery, Blizzardy, Dynastary lub Heady. Czy orientuje się ktoś gdzie można wypożyczyć taki sprzęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 28 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2009 raczej nikt Ci nie pomoże nie wiedząc z jakiego miasta pochodzisz,bo wypożyczalni w Polsce i zagranicą jest w pytę....sprecyzuj,gdzie chcesz wypożyczyć bo na czuja to nikt nie wie:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 28 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2009 Jesli jestes ze slaska to w Mikolowie w blizzardzie maja komorkowa gigantke i slalomke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 28 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2009 W Zakopanem w Centrum Testowym Dynastar na Rondzie Kuznickim, w Swieradowie przy dolnej stacji gondoli w Centrum Testowym Rossignol lub w Szczyrku przy glownej ulicy pomiedzy dolna stacja krzeselka a Czyrna - Centrum Testowe Rajbi Ski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efcia_xD Napisano 28 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2009 Dziekuję za odpowiedzi. Rzeczywiście zapomniałam napisać, że jestem ze Śląska, a konkretnie z Gliwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 28 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2009 To podjedz w Gliwicach do Fan Sport, ul. Powstancow Warszawy 9, oni powinni cos miec do wypozyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 28 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2009 Dziekuję za odpowiedzi. Rzeczywiście zapomniałam napisać, że jestem ze Śląska, a konkretnie z Gliwic Rajbi w Szczyrku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 31 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2009 Witam. A gdzie chcesz przetestować te narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jacekw3007 Napisano 29 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2009 W Beskidach polecam Wypożyczalnie FIRE SPORT w Ustroniu! POLECAM wypożyczalnie, sklep ze sprzętem sportowym FIRE SPORT w Ustroniu na ul. Daszyńskiego 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi